Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăria face a cincea încercare să găsească arhitect şef

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 601

 

La începutul lunii iulie este programat un nou concurs pentru ocuparea postului vacant de arhitect şef. Începând cu 31 mai şi până pe 19 iunie 2018, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici se primesc dosarele de înscriere.  Aceasta este a cincea încercare de a găsi o persoană pentru acest loc, a doua de anul acesta. Primele trei examene s-au derulat de-a lungul anului 2017, pe 16 ianuarie, 20 iulie şi 2 octombrie, iar în 2018, pe 4 aprilie. Testarea din 3 iulie va începe la ora 9.00, cu verificarea cunoştinţelor PC, probă eliminatorie, iar de la ora 11.00, lucrarea scrisă. 

Condiţiile de participare la concurs au rămas neschimbate ca la precedentele: candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Arhitectură sau Urbanism, cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul Urbanism şi Amenajarea Teritoriului. Mai trebuie să deţină atestat de la registrul Urbaniştilor din România; studii de master sau postuniversitare absolvite în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor; vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani; cunoştinţe de operare/programare PC, nivel mediu.

 

The most visited gambling websites in The UK