Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

De vineri, secretarul Ghinea este pensionar

  • Written by Isabela FILIP
  • Hits: 954

b_400_250_16777215_10_images_2287_ghinea.jpgPe 17 mai 2018, secretarul Municipiului Câmpulung, Nicolae Ghinea, a împlinit 65 de ani şi, după 28 de ani în această funcţie, a ieşit la pensie începând cu 1 iunie. O viaţă în slujba administraţiei publice locale, putem spune, pentru un om care a semnat mii de documente.

Originar din comuna Coşeşti, Nicolae Ghinea a absolvit Facultatea de Ştiinţe Administrative Sibiu (1982-1986), Facultatea de Drept Bucureşti (2001-2003), fiind licenţiat în Drept, dar are şi un master în administraţie la Institutul Naţional de Administraţie. Din 1986 şi până în 1990, a fost consilier la UJCAP Piteşti, iar din 1990 şi până în prezent a ocupat funcţia de secretar al Municipiului Câmpulung. 

Pentru că miercuri, 30 mai, a fost şedinţa ordinară a Consiliului Local, la finele ei, Nicolae Ghinea a oferit un pahar de şampanie membrilor Legislativului, cu care a colaborat de-a lungul timpului. „Ţin să vă mulţumesc tuturor. Am colaborat, poate mai bine, poate mai puţin bine cu unii dintre dumneavoastră, dar, ca orice început, are şi un sfârşit. Mi-a sosit timpul să mă retrag, să las pe alţii mai tineri, care să ducă mai departe, nu neapărat ce am construit eu, flacăra şi entuziasmul de a respecta legea, de a fi corect, de a fi cinstit. Poate că am greşit în cei 29 de ani. Am şi prieteni, am şi duşmani, dar am pornit întotdeauna de la convingerea că ce fac, fac bine, corect şi drept. Şi, în primul rând, sufleteşte vorbind, am căutat să mă apropii de oricare dintre cei care au intrat la mine în birou. Biroul meu a fost deschis tot timpul, nu-mi aduc aminte să fi dat unul sau doi afară, fără să fi purtat un dialog cu ei. Să încerc, vorba domnului Oancea: „Găseşte dumneata o soluţie!”, să împac pe toată lumea. Vă mulţumesc încă o dată din suflet pentru colaborare şi să ne revedem cu plăcere unde ne vom întâlni, să ne strângem mâinile, să ne uităm unul în ochii celuilalt. Vă mulţumesc!”, a fost mesajul fostului secretar Ghinea.

Felicitări şi mesaje de sănătate şi pensie lungă şi uşoară au venit pentru Nicolae Ghinea de la membrii actualului Consiliu Local. Gheorghe Sârbu i-a transmis: „Domnul Ghinea, vă mulţumim şi noi pentru tot ceea ce aţi făcut. Să vă mulţumesc, mai ales că aţi spus că astăzi purcedeţi în rândul seniorilor, pentru că aşa se numesc! Să ştiţi că am discutat înainte de şedinţă cu liberalii şi au zis că nu vă poartă pică. Bine ar fi ca mai des să treceţi să ne mai daţi câte o sugestie cu privire la ce este legal şi ce nu.”

Din opoziţie, liberalul Bogdan David, cu care s-a contrat ori de câte ori a avut ocazia, i-a urat: „Să ştiţi că toată disputa pe care am avut-o nu m-a făcut decât să mă pregătesc încontinuu şi mi-a făcut bine. Adevărul absolut nu îl deţin nici eu, nici dumneavoastră, iar legile sunt aşa cum sunt, totul e interpretabil. În continuare, mă văd nevoit să mă pregătesc, pentru că din urmă vin oameni care sunt pregătiţi. Am văzut şi noi ce aţi făcut pentru Primăria Câmpulung. Am colaborat mai mult sau mai puţin în ultimii 12, 13, 14 ani, de când sunt şi eu pe aici. Vă urez şi eu pensie uşoară şi multă sănătate.”

În cel mai scurt timp vom afla cine va prelua prerogativele de secretar al Câmpulungului până va fi organizat concurs pe post. 

The most visited gambling websites in The UK