Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Asistenţa Socială caută încă şapte angajaţi

  • Written by Mircea Simionescu
  • Hits: 1082

Pentru buna desfăşurare a proiectului „Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din zona de nord a Municipiului Câmpulung”, Direcţia de Asistenţă Socială, pe lângă cei doi psihologi, mai caută şi doi maseuri, un kinetoterapeut, un îngrijitor de bătrâni la domiciliu, un medic de Medicină generală, un asistent medical generalist şi un expert monitorizare servicii. Ocuparea posturilor menţionate va fi doar pentru perioada de derulare a proiectului, de 24 de luni, cu timp parţial de muncă, de 4 ore pe zi.

La prima selecţie, maseurii trebuie să fie absolvenţi ai unor cursuri de calificare (cu certificat de calificare sau certificat de competenţe profesionale), de un an, plus experienţă în domeniu de cel puţin 3 ani. La kinetoterapeut este prevăzut faptul să fie absolvent de studii universitare specifice (5 ani), cu experienţă pe un post similar de trei ani. Până pe 8 iunie 2018, la ora 15.00, se primesc dosarele de înscriere la concurs, iar pe 12 iunie va fi afişat rezultatul preselecţiei lor. Pe 18 iunie şi pe 21 iunie, de la ora 9.00, se vor derula proba scrisă şi cea orală, pe 26 iunie, urmând să fie afişate rezultatele finale.

Cei care vor să participe la concursul pentru selectarea unui îngrijitor de bătrâni la domiciliu trebuie să prezinte documente că au absolvit un curs special de calificare şi practică, de trei ani, dar şi să documenteze că au experienţă pe un post similar de minimum 3 ani. În acest caz, ultima zi de depunere a documentelor este 11 iunie. Proba scrisă este programată pentru 19 iunie, iar interviul, pentru 22 iunie. Câştigătorul va fi făcut cunoscut pe 27 iunie.

Pe lângă condiţiile generale de participare, medicul de Medicină generală trebuie să ataşeze documentul care să dovedească că este absolvent al Facultăţii de Medicină şi Rezidenţiat în Medicină generală sau de familie (6 ani), că are experienţă în lucrul cu bolnavul, în Medicina generală sau de familie, în lucrul cu familii cu copii şi persoane aflate în situaţii de risc psiho-social-material (3 ani). Condiţiile specifice pentru asistentul medical generalist sunt: studii superioare de specialitate, cu atestat de liberă practică sau studii medii postliceale (3 ani), plus proba că a practicat cel puţin trei ani pe un post similar. 8 iunie este data limită până la care se mai primesc dosarele de înscriere la concurs. Pe 15 iunie, se va organiza testarea scrisă, iar pe 20 iunie, interviul, rezultatele finale urmând să fie prezentate pe 25 iunie.

Cei care vor să fie, timp de doi ani, expert de monitorizare servicii trebuie să justifice că au studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent (3 ani), plus că au experienţă în coordonarea activităţilor sociale sau economice (3 ani). Concursul începe pe 12 iunie, ultima zi de primire a actelor de înscriere, şi continuă pe 20 iunie, cu testul grilă, şi pe 26 iunie, cu interviul. Efectul verificărilor va fi cunoscut pe 29 iunie 2018.

The most visited gambling websites in The UK