Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

De Rusalii, muscelenii s-au distrat la Ziua Comunei Bughea de Sus

  • Written by Isabela FILIP
  • Hits: 981

b_400_250_16777215_10_images_2286_bughea1.jpgDuminică, 27 mai 2018, Consiliul Local şi Primăria Bughea de Sus a organizat a opta ediţie a „Zilei Comunei” Bughea de Sus. Evenimentul a debutat la ora 12.30, cu aprinderea „Flăcării Centenarului”, care a constat într-un Te Deum religios şi un program susţinut de Fanfara „Argeşul”. „Ziua Comunei” Bughea de Sus a continuat cu programul artistic susţinut de elevii Şcolii Gimnaziale Bughea de Sus, dar şi de Formaţia „Popular B”, Simona Stoica, Formaţia „Adi Udrea Band”. 

b_400_250_16777215_10_images_2286_bughea2.jpgLa ora 17.00, s-a derulat momentul festiv, când primarul Nicolae Tarbă şi-a primit invitaţii, colegi primari, parlamentari. Au fost prezenţi pe scenă primarii de la Valea Mare Pravăţ, Ion Boncoi, de la Schitu Goleşti, Vasile Tudorel Miriţă, de la Ţiţeşti, Gheorghe Savu, de la Cetăţeni, Claudius Ciobanu, de la Dragoslavele, Ion Băcioiu, de la Costeşti, Ion Baicea, dar şi primarul de la Boteni, Ion Leau, care a reprezentat Asociaţia Comunelor din România, Filiala Argeş, senatorii Gheorghe Marin şi Ion Popa, deputatul Dănuţ Bica, preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, consilieri judeţeni şi locali, viceprimari. Edilul le-a transmis mulţumiri constătenilor prezenţi, dar şi invitaţilor, urându-le tuturor distracţie plăcută: „Vă mulţumesc că aţi dat curs acestei invitaţii, să ne întâlnim astăzi, de ziua dumneavoastră, de ziua noastră, a comunei Bughea, a dumneavoastră, bughenilor.

b_400_250_16777215_10_images_2286_bughea3.jpgLe mulţumesc tuturor invitaţilor că ne onorează cu prezenţa, mulţumesc tuturor celor care nu sunt pe scenă, consilieri judeţeni şi locali, viceprimari, cadre militare, câţiva colonei şi mulţi alţii. Fie ca bunul Dumnezeu să ne ajute să continuăm ceea ce am început împreună. Voi fi totdeauna aşa cum mă ştiţi dumneavoastră, un om care voi încerca pe cât posibil să rezolv toate problemele pe care le avem, în limita fondurilor şi în limita posibilităţilor fizice şi intelectuale pe care le avem. La mulţi ani, bugheni!”, a transmis primarul Nicolae Tarbă. 

b_400_250_16777215_10_images_2286_bughea4.jpg

După, patru cupluri din comună au fost premiate de Primăria şi Consiliul Local, cu prilejul aniversării a 50 de ani de căsătorie. Bughenii cu un mariaj longeviv au primit diplomă de excelenţă pentru devotamentul familial şi mai ales pentru exemplul pe care îl dau tinerei generaţii. Aceste familii au fost: Maria şi Gheorghe Liţă, Lucreţia şi Gheorghe Geamănu, Rodica şi Petre Ducoi, Marcela şi Ion Bugheanu. 

La final, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Comunelor din România, Filiala Argeş, primarul de la Boteni, Vasile Leau, i-a înmânat lui Nicolae Tarbă o plachetă de excelenţă, pentru contribuţia atât în folosul comunităţii, cât şi în Asociaţia Comunelor din România.  După momentul festiv, „Ziua Comunei” a continuat cu recitalurile Grupului Vocal „Doruri Muscelene”, Olguţei Berbec, Valentin Samfira. După ora 20.00, au făcut atmosferă pe scena de la Bughea de Sus membrii Centrului Cultural Judeţean Argeş: Valentin Grigorescu, Lucica Baciu, George Nedelea, Veronica Dinu, Graţian Bădescu. Au mai concertat Mariana Vasi, solistul vocal instrumental Mişu Belea, Formaţia „Popular B”. 

The most visited gambling websites in The UK