Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ziua Asistentului, aniversată şi la Câmpulung, la „Ciobănaşul”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 886

b_400_250_16777215_10_images_2285_ciobanasu-asistenti.jpgPentru că preşedinta Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Filiala Argeş, Estera Stămoiu, este câmpulungeancă, în acelaşi timp şi membră din partea PSD în Consiliul Local la Câmpulung, a ales să deschidă conferinţa „Zilele Asistentului Medical Argeşean”, ediţia a VI-a, cu tema „Indiferent de loc, în orice condiţii, acces la sănătate”, la Curtea de Argeş. Asistenţii medicali din Curtea de Argeş au fost sărbătoriţi pe 22 mai, în contextul în care data de 12 mai este declarată Ziua Internaţională a Asistentului Medical. 

b_400_250_16777215_10_images_2285_ciobanasu-asistenti4.jpgÎn cealaltă fostă capitală a Ţării Româneşti, aşa cum scrie în comunicatul OAMGMAMR, Filiala Argeş, evenimentul a fost organizat a doua zi, pe 23 mai, la Restaurantul „Ciobănaşul”. Pe lângă primarul Liviu Ţâroiu au fost invitaşi şi consileri locali, printre care şi Florin Pană, care este şi director de Îngrijiri la Spitalul Municipal. 

b_400_250_16777215_10_images_2285_ciobanasu-asaistenti3.jpg

Conducerea OAMGMAMR, Filiala Argeş, a înmânat trofee personalizate asistenţilor medicali din Câmpulung, care s-au remarcat în desfăşurarea activităţii, dar şi Secţiilor de Oncologie şi Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung. Pentru „răsplata harului cu care a transformat profesia în pasiune pentru sănătatea pacienţilor. Roade Bogate culege cel implicat în sănătate!”, au primit distincţii: Mădălina Dobrin, Maria Lixandru, Camelia Nedelcu, Odet Stana, Daniela Pană, Cristina State, Mirela Ceapraz şi Florin Pană.

Toţi asistenţii prezenţi la întâlnire au primit flori, însoţite de felicitări, iar invitaţilor speciali le-au fost oferiţi brăduţi.

 

The most visited gambling websites in The UK