Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

N-a trecut nimeni concursul pentru şef la Evidenţa Persoanelor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 903

Luni, pe 21 mai, de Constantin şi Elena, admişii să participe la concursul pentru ocuparea postului de şef la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpulung au susţinut proba scrisă şi pe cea de testare a cunoştinţelor PC. Din cei 10 care au rămas după preselecţia dosarelor, nouă nu au primit punctaj de trecere după testarea scrisă, iar o doamnă a absentat. Aura Angela Ciotei a fost respinsă cu 21 de puncte; Andreea Viorela Ene, cu 27 puncte; Anca Elena Horbaniuc, cu 20 puncte; Mariana Iordache, cu 30 puncte; Andreea Gabriela Oprescu, cu 43,80 puncte; Iosefina Pescaru, cu 49 puncte; Elena Alina Ţigler, cu 20,4 puncte; Graziela Camelia Tudoran, cu 20 puncte; Pavel Sorin Vlaicu, cu 52 puncte; iar Sorina Trandafir nu s-a prezentat.

Rezultatele au rămas neschimbate şi după expirarea termenului de 24 de ore în care au putut fi depuse contestaţii la rezultatul probei scrise, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

De la începutul anului 2017, Evidenţa Persoanelor Câmpulung este condusă, interimar, de Olguţa Istodor, care a înlocuit-o pe Marinela Mogoşan, care, la rândul ei, s-a transferat la Serviciul Administrare Venituri Persoane Fizice şi Juridice. De atunci, Primăria Câmpulung, prin ANFP, a organizat mai multe concursuri pentru găsirea unui şef. 

The most visited gambling websites in The UK