Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Poliţia Locală nu vede că microbuzele din Tabaci sunt măturate şi spălate pe domeniul public

  • Written by E.M
  • Hits: 1569

b_400_250_16777215_10_images_2282_maxi-tabaci.jpgCă pe deţinătorii de afaceri din târg îi doare în dos de amenzile prevăzute de normele de convieţuire socială, proaspăt votate - şi, din păcate, degeaba votate - o demonstrează următoarea situaţie surprinsă săptămâna trecută, în „buza” viitorului şantier în care va intra podul din Tabaci. Peste drum de Autogara Tabaci, o angajată a societăţii de transport îşi făcea conştiincioasă munca pentru care îşi ia salariul: curăţenia mijloacelor de transport. Microbuzul era scos în afara perimetrului Autogării, ca să nu incomodeze cursele zilei, când putea să-i incomodeze pe pietonii văduviţi de trotuar, cât femeia de serviciu s-a ocupat de măturat şi spălat, cu toate catrafusele înşirate pe spaţiul destinat trecătorilor, obligaţi să ocolească „locul acţiunii”. Mai este nevoie să mai spunem că resturile rezultate din curăţarea interiorului vehiculului ajungeau pe domeniul public, gest pe care Poliţia Locală, aia despre care şefii spun că face patrulări peste patrulări, ar fi trebuit să-l sancţioneze cu 1.000 de lei? De fapt, în cazul agenţilor economici, cum este şi acesta, ai cărui angajaţi confundă strada şi trotuarul cu o pârloagă pe care îşi deşartă nestingheriţi lăturile, amenda urcă până la 2.000 de lei, patronul fiind răspunzător de faptele subalternilor. 

Frumoasă imagine pentru cei străini de aceste locuri, să vadă, la doi paşi de clădirea-monument a Colegiului „Dinicu Golescu”, preocupări ca la ţară: spălatul în drum, preşurile împrăştiate pe trotuar, unde, la fel, era trântită găleata cu mopul pregătit să intre în acţiune, după ce femeia de serviciu termina măturatul. Credeţi că s-a sinchisit creştina că este văzută de cetăţenii scârbiţi de astfel de manifestări a căror sancţionare intră în competenţa celui mai inutil serviciu din subordinea Primăriei?! De unde! Nici urmă de teamă că ar putea s-o ia cineva la întrebări pentru gestul nesimţit de a face „toaleta” maxi-taxi-ului pe terenul municipiului. Adică al nostru, al tuturor câmpulungenilor, care suntem nevoiţi să le suportăm aerele de stăpâni ale unora cărora nu le mai ajunge spaţiul firmei. 

Imaginile transmise ziarului nostru de un cetăţean oripilat de „muntele” de necuviinţă care a transformat Câmpulungul într-o cocină nu reprezintă un caz singular, căci reclamaţii pe acest subiect au mai ajuns la redacţia noastră. Patronul celei mai impozante pensiuni-restaurant, situate la 200 de metri de Autogara Tabaci, ne-a povestit în mai multe rânduri cât deranj îi cauzează angajaţii acestei societăţi, care ajung să-şi parcheze maxi-taxi-urile în dreptul proprietăţii sale. Iar când pleacă, urmările sunt identice celor din speţa anterioară: resturi şi apă murdară scursă în faţa pensiunii. Altfel spus, omul trebuie să-şi pună angajaţii să facă curat după fiecare şofer de maxi-taxi, întins cu „prăvălia” unde vrea muşchii lui! 

The most visited gambling websites in The UK