Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un candidat respins la concursul de şef la Evidenţa Persoanelor a contestat decizia, dar fără succes

  • Written by E.M
  • Hits: 944

Aşa cum vă anunţam în ediţia trecută, 13 persoane şi-au depus dosarele pentru a participa la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, pentru ocuparea postului vacant de şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpulung. Dar, pentru următoarele probe, care se vor derula pe 21 mai, cea scrisă şi testarea cunoştinţelor PC, au primit permisiunea să se prezinte doar 10 dintre ei: Aura Angela Ciotei, Andreea Viorela Ene, Anca Elena Horbaniuc, Mariana Iordache, Andreea Gabriela Oprescu, Iosefina Pescaru, Elena Alina Ţigler, Sorina Trandafir, Graziela Camelia Tudoran şi Pavel Sorin Vlaicu. Florin Ceapraz, Laurenţiu Popescu şi Vlad Răzvan Hîrlău au fost respinşi, neîndeplinind diferite condiţii de studii şi vechime, prevăzute de lege pentru această funcţie publică. În termenul legal, Laurenţiu Popescu a contestat decizia comisiei care a analizat dosarele de participare la concurs, iar, după reanalizarea documentelor, soluţia a fost tot nefavorabilă lui, adică nu a îndeplinit condiţiile prevăzute la articolul 54, litera f) din Legea nr. 188/1999 (nu a îndeplinit condiţiile de studii prevăzute de lege pentru funcţia publică).

Lunea viitoare, pe 21 mai, cei 10 rămaşi în concurs se vor prezenta la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, unde, de la ora 9.00, vor susţine proba suplimentară şi eliminatorie, de testare a cunoştinţelor PC, iar cei care o trec, de la ora 10.00, vor intra la proba scrisă. 

 

The most visited gambling websites in The UK