Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Adrian Bughiu, noul subprefect

  • Written by Mircea SIMIONESCU
  • Hits: 910

 

b_400_250_16777215_10_images_2279_adrian-bughiu.jpgSăptămâna trecută, în Argeş s-a produs o schimbare surprinzătoare la Prefectura Argeş, a subprefectului Gabriel Stoian. Conform Monitorului Oficial, Guvernul l-a înlocuit pe acesta cu Adrian Bughiu, fost secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului şi director adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş.

Miercuri, 2 mai, în prima zi de lucru după minivacanţă, Colegiul Prefectural a fost convocat pentru ca noul subprefect Adrian Dumitru Bughiu să depună jurământul. Pentru această dată, în sală au fost destul de mulţi directori şi reprezentanţi de instituţii judeţene.

La prezidiu au fost, pe lângă prefectul Emilian Dragnea şi noul subprefect, secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, comisarul şef Dan Mihai Chirica, preşedintele Consiliului Judeţean, Dan Manu, inspectorul şef al ISU Argeş, locotenent colonelul Bogdan Olar, şeful Poliţiei Judeţene, comisarul şef Gabriel Gherghe, şeful Jandarmeriei, colonelul Gheorghe Lupescu. După solemnitatea intonării imnului, secretarul de stat Chirica, coordonatorul Prefecturilor din ţară, a dat citire celor două Hotărâri de Guvern, prin care se înceta exercitarea funcţiei de subprefect de către Gabriel Stoian şi era numit, pentru a „exercita, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de subprefect” Bughiu (aceasta este, de fapt, de câţiva ani, formula prin care sunt numiţi subprefecţii şi prefecţii, inclusiv Emilian Dragnea - pentru a nu mai da concurs şi a fi mai uşor de schimbat de către un nou Guvern sau dacă cad în dizgraţie, asigurându-le, în acelaşi timp, revenirea pe vechile posturi).

Secretarul de stat i-a recomandat nou-numitului să pună „cetăţeanul pe primul loc”. Prefectul Dragnea i-a mulţumit fostului subprefect Gabriel Stoian şi l-a felicitat pe Adi Bughiu, spunând că se bazează pe experienţa acumulată de acesta la DJTS. Cel care a fost în centrul atenţiei, Adrian Bughiu, a mulţumit şi el fostului subprefect „pentru munca depusă”, precum şi colegilor la DJTS, care l-au ajutat să progreseze, declarându-se gata pentru noile „provocări”. 

The most visited gambling websites in The UK