Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La ceas aniversar, au sărbătorit cu medicii şi copii „Miruna” a devenit cea mai veche farmacie din Câmpulung

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 486

b_400_250_16777215_10_images_2279_farmcia-miruna2.jpgMiercuri a fost zi de aniversare pentru reprezentanţii Farmaciei „Miruna” din Câmpulung. S-au împlinit 10 ani de la prima farmacie, iar la Câmpulung, prin succesiune cu o farmacie mai veche, s-au împlinit 176 de ani. Pentru a marca această zi, reprezentanţii lanţului de farmacii au petrecut alături de copiii de la Şcoala Gimanzială „Nanu Muscel”, le-au dăruit baloane, dulciuri şi mici atenţii. După activitatea cu copiii a urmat o întâlnire a medicilor şi farmaciştilor din zonă, ai colaboratorilor şi distribuitorilor pentru prezentare de oferte, discuţii pe tema sănătăţii şi viitoarelor extinderi. 

b_400_250_16777215_10_images_2279_farmacia-miruna1.jpgEvenimentul s-a consumat la Hotelul „Muscelul”, prin sprijinul proprietarului Iustin Preoteasa, care a fost şi co-organizator. Managerul farmaciilor, Diana Copae, a ţinut să prezinte evenimentul şi activităţile din ziua în curs. „Astăzi, sărbătorim centenarul Farmaciei Miruna. Obiectivul nostru este acela de a dărui pacienţilor starea de bine şi sănătate şi să se simtă ca acasă. Din experienţă, ştim că este importantă relaţia medicilor cu farmacie. Am început în anul 2008, cu deschiderea unei farmacii în comuna Dâmbovicioara, iar în prezent deţinem 10 farmacii în judeţul Argeş, ultima deschisă fiind cea din Câmpulung, care astăzi împlineşte 176 de ani. Ne-am dezvoltat cu greu, fiecare deschidere a fost pentru noi o provocare, ne dorim ca pacienţii să fie mulţumiţi de serviciile noastre.”, a spus doctor Diana Copae, managerul farmaciilor „Miruna”.

La activitatea la care au participat medici, farmacişti, colaboratori şi distribuitori s-au prezentat şi proiectele de viitor ale reprezentanţilor celor zece farmacii „Miruna”din Argeş.

„Pentru viitor o să încercăm să legăm pe latura medicală o clinică de recuperare în comuna Rucăr, deja proiectul este început şi ne dorim ca în următorul an deja să avem deschiderea acestei clinici. Am invitat copiii să fie alături de noi pentru că aşa cum bine ştiţi ei sunt viitorul nostru.”, a adăugat Diana Copae. Activitatea a continuat întreaga zi cu discuţii pe tema sănătăţii şi cu noi prezentări de oferte. 

The most visited gambling websites in The UK