Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un nou concurs pentru postul de şef la Evidenţa Persoanelor

  • Written by E.M.
  • Hits: 972

Pentru prima oară, în 2018, Primăria Câmpulung încearcă să găsească şef pentru Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor. Prin intermediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, concursul pentru acest post s-a ţinut de patru ori în 2017, pe 13 martie, 12 iunie, 8 septembrie şi 6 decembrie. 

În 2018, perioada în care se primesc dosarele de înscriere la concurs a fost stabilită pentru 12 aprilie 2018 - 2 mai 2018. Probele, care se vor ţine tot la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, adică testarea cunoştinţelor PC şi testul grilă, se vor desfăşura pe 21 mai 2018. Se începe cu proba suplimentară, de verificare a cunoştinţelor PC, de la ora 9.00, iar cei care primesc punctaj de trecere se prezintă, la ora 11.00, la proba scrisă. Identic cu anterioarele, condiţiile de participare la concurs au fost stabilite: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramurile de ştiinţe: Ştiinţe Economice, Ştiinţe Juridice, Matematică, Informatică, Ingineria Sistemelor, Calculatoarelor şi Tehnologia Informaţiilor, Ştiinţe Administrative - specializările Administraţie Publică sau Administraţie Europeană; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani; cunoştinţe de operare PC - nivel mediu. Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpulung este condus, sub forma interimatului, de Olguţa Istodor, care a înlocuit-o pe Marinela Mogoşan, transferată, la cererea ei, la începutul lui 2017, la Serviciul Administrare Venituri Persoane Fizice şi Juridice din cadrul Primăriei Câmpulung. 

The most visited gambling websites in The UK