Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lumina Învierii Domnului, în Kandahar

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1555

b_400_250_16777215_10_images_2273_11.jpgÎn seara Învierii Domnului mulţi dintre noi am ales să sărbătorim în familie. Mai sunt şi excepţii, mai ales printre cei care sunt departe de casă. Militarii Batalionului 30 Protecţia Forţei "Vulturii Carpaţilor" au sărbătorit această zi sfântă împreună în Baza Militară Aeriană din Kandahar.

Sărbătorile pascale s-au simţit şi la militarii musceleni care sunt dislocaţi în teatrul de operaţii din Afganistan. Chiar dacă sunt departe de casă şi de familii, militarii sunt învăţaţi încă din primele zile petrecute împreună, că unitatea în care lucrează este ca o a doua familie. În seara de Înviere, aceştia au renunţat pentru o clipă la grijile şi la responsabilităţile de zi cu zi şi au mers la Slujba oficiată de preotul militar al batalionului de la Câmpulung, Gheorghe Nocolescu. Alături de militarii români s-au aflat şi militarii bulgari, dar şi cei americani.

sursa foto şi video: Iulian Cadulencu - MApN

Au închinat împreună rugăciuni şi s-au gândit la ziua aceasta Sfântă, chiar dacă în prima zi de Paşte mulţi dintre ei au activităţi normale, cotidiene, ce îi fac să uite de sărbători.  De remarcat este numărul mare al celor prezenţi. Lumina Sfântă este pentru toţi credincioşii, astfel că şi în Kandahar, militarii au primit-o cu inimile deschise.

The most visited gambling websites in The UK