Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Miercuri, testare la Spitalul Municipal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1089

S-a încheiat perioada de înscriere a angajaţilor Spitalului la examenele de promovare pe posturi. Aşa cum v-am anunţat în urmă cu câteva ediţii, Spitalul Municipal Câmpulung organizează examene pentru 10 salariaţi, care vor trece la o treaptă superioară de salarizare. Este vorba despre opt asistente debutante, care vor deveni asistente medicale generaliste, trei la Compartimentul Primiri Urgenţe, două la Compartimentul Chirurgie Plastică şi câte una la Secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă, Chirurgie Generală şi Neonatologie. La concurs s-au înscris: Adina Ioana Bugheanu şi Silviu Bogdan Livezeanu, de la Compartimentul Chirurgie Plastică; Florina Violeta Diaconu, Alis Florina Manea şi Elena Liliana Proca, de la Compartimentul Primiri Urgenţe; Carmen Elena Parghel, de la Secţia Neonatologie; Mihaela Ileana Cioacă, de la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă; şi Lavinia Georgeta Bunea, de la Compartimentul Chirurgie Generală. Tuturor le-au fost admise dosarele de participare la competiţie.

Următorul loc scos la concurs a fost cel pentru operator date III. În acest caz şi-a prezentat documentele Mirela Ardeleanu, operator date debutant. Ultimul examen stabilit de Spital este cel pentru liftier. Aici s-a înscris Mihaela Feldioara Jinga, care este muncitor calificat III. Tuturor le-au fost validate documentele de înscriere la concurs, testarea scrisă şi cea practică urmează să se desfăşoare miercuri, 4 aprilie, de la ora 10.00, la sediul unităţii sanitare. 

 

The most visited gambling websites in The UK