Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleni uniţi, pentru Alexandru 

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 542

 

b_400_250_16777215_10_images_2272_IMG_3253.jpgÎn apropierea Sfintelor Sărbători, în Sala Mare a Primăriei, muscelenii au organizat un spectacol caritabil pentru Alexandru Lucian Diaconu, elevul exemplar de la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”, a cărui viaţă nu a fost tocmai corectă cu el. La iniţiativa profesorului George Ciurezu, cu sprijinul Şcolii de Muzică din Câmpulung şi a profesorului Ion Georgescu, la Primărie au sosit musceleanca Theodora Ciurezu, un adevărat talent la vioară, şi Mihaela Pavel, profesorul său - la pian. 

În timp ce mulţi dintre noi îşi fac griji unde îşi petrec vacanţa de Paşte şi ce au de gătit, o familie formată din doi oameni extrem de muncitori, se gândeşte la copilul lor, Alexandru, un exemplu de copil cuminte şi liniştit, cu rezultate deosebite la şcoală. Elev al Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, Alex trece prin momente dure ale vieţii, fiind lovit pe nedrept de o boală neiertătoare. În sprijinul lui Alex şi ca o surpriză, aceşti oameni de bine au organizat spectacolul. „Aş vrea să îi mulţumesc colegului meu, profesorul George Ciurezu, pentru că e este iniţiatorul acestui eveniment. Ne propunem ca, la final, să reuşim să strângem un bănuţ pentru elevul Alexandru Diaconu, un copil drag, un copil al Muscelului care este lovit de o boală cruntă. Starea băiatului nu este uşoară, doctorii încearcă o ultimă variantă, este vorba despre un tratament medicamentos, iar un singur flacon costa 10.000 de lei. El are nevoie acum de 5, iar părinţii au reuşit să cumpere până acum două.”, a spus profesorul Ion Georgescu.

Oamenii, la sfârşit, au strâns bani, însă, din nefericire, nici jumătate dintr-un flacon de pastile. Contează oricum că s-au mobilizat ei, din atâţia, au venit şi au fost uniţi. 

Timpul trece şi nu iartă nimic în calea sa, iar pentru cine doreşte să ajute prezentăm contul familiei sale pentru a putea veni în ajutor. 

RO03BRDE030SV83707890300

The most visited gambling websites in The UK