Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Împătimiții off-road din țară au adus bucuria în casele bătrânilor din zona Muscel

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 2492

b_400_250_16777215_10_images_2270_off-road-3.jpgÎn apropierea Paştelui mai sunt şi oameni care se gândesc la cei uitaţi de familii, singuri şi departe de un trai cât se poate de normal. Asta au demonstrat membrii Clubulurilor din țară de Off-Road care au răspuns la iniţiativa unor oameni de bine. Această iniţiativă a constat în deplasarea lor la zeci de familii din Muscel, pentru a le duce câteva daruri, în prag de sărbători.

Totul a început ca o simplă discuţie, iar acestor oameni cu suflet mare le-au venit ideile pe loc şi s-au mobilizat în scurt timp. Cu ajutorul a 20 de maşini de off-road au organizat o campanie umanitară pentru a veni în sprijinul unor oameni mai trişti ca noi. După ce au strâns banii necesari, aceştia au cumpărat tot ce era nevoie, însă au adus şi de acasă alimente pentru preparare şi prăjituri. Au vrut ca pe lângă conserve, zahăr, ulei, făină, mălai, pâine şi fructe, să le ofere bătrânilor şi o masă caldă. 

b_400_250_16777215_10_images_2270_off-road1.jpgSâmbătă, aceştia s-au deplasat în satul Oţelu din comuna Berevoieşti, iar duminică, la Rucăr.  42 de familii au fost ajutate cu alimente, baxuri de apă, o masă caldă, fructe şi câte o găleată plină cu produse de curăţenie. Pe lângă toate acestea, cei implicaţi în acţiune au strâns zăpada din curţile oamenilor şi le-au făcut potecă pentru a se deplasa mai uşor. Ştiind că multora dintre cei mai bătrâni le este mai greu să se deplaseze la un medic sau teamă chiar şi de banalele analize care sunt, totuşi, vitale, Ionuţ Tudoroiu, de la Serviciul de Ambulanţă a venit în sprijinul bătrânilor şi pe rând i-a consultat, i-a întrebat dacă au vreo problemă de sănătate, le-a luat glicemia şi tensiunea. 

b_400_250_16777215_10_images_2270_off-road-2.jpgUnul dintre membrii Clubului Off-Road din Muscel care a fost alături de celelalte cluburi ne-a povestit în exclusivitate, imediat ce s-au întors din teren, şi ne-a împărtăşit câteva impresii. „Noi am vrut să le aducem zâmbetul pe buze şi să le oferim cele necesare. Prin multe locuri nu se putea ajunge cu o maşină normală. La prima oră, până să plecăm, s-au gătit peştele şi piureul de cartofi, ca să le ducem calde. Nimeni nu a stat pe gânduri, toţi au acţionat direct şi au fost fericiţi că au putut veni în sprijinul acestor oameni. Cu ajutorul celoralalte cluburi din țară, Clubul Off Road Muscelean doreşte ca acesta să fie doar începutul şi un semnal şi pentru alţi oameni de bine care îi pot ajuta pe cei care au nevoie.”, ne-a spus George Porumb, membru al clubului Off - Road din Câmpulung şi cel care a memorat activitatea prin suport foto-video. 

Bătrânii au fost impresionaţi de gest şi, pentru o zi, au simţit că mai sunt şi oameni care îşi aduc aminte de ei. Iniţiativa acestor oameni este un alt exemplu bun pentru musceleni, asta pentru că fiecare, din când în când, poate să ofere un sprijin celor care mai au nevoie, numai aşa vom înţelege că să convieţuim unii cu alţii înseamnă să ne ajutăm, să ne înţelegem şi să ne sprijinim, mai ales acum, în pragul Sărbătorilor Pascale, dar şi în viaţa de zi cu zi. Să fii mai bun nu te costă nimic până la urmă.

 

The most visited gambling websites in The UK