Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Protecţia Consumatorilor a sărbătorit la Primărie

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 672

b_400_250_16777215_10_images_2268_protectia-cons.jpgAsociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din Câmpulung a sărbătorit, pe 15 martie, Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit pentru elevii şcolilor din municipiu un concurs tematic, iar Primăria Municipiului Câmpulung a oferit premii. 

La eveniment au fost prezenţi elevi de la şcolile generale şi liceele din oraş, alături de profesorii coordonatori. Pe lângă aceştia, din partea Consiliului Local a fost prezent şi Constantin Staicu, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, Kasiana Vitan, din partea Seminarului Teologic „Iustin Patriarhul”, preotul Daniel Oprescu şi doctorul farmacist Maria Vlădău, împreună cu primarul Liviu Ţâroiu şi viceprimarul Mărgărin Blidaru.

În cadrul programului s-a prezentat activitatea principală a Asociaţiei Consumatorilor din municipiu, precum şi semnificaţia zilei de 15 martie. Pe 15 martie, la Câmpulung s-au sărbătorit 25 de ani de activitate a Asociaţiei Protecţiei Consumatorilor şi 15 ani de la constituirea Consiliului Consultativ şi a Centrului de informare educare, consiliere, mediere şi consultanţă. „Considerăm că, în acest timp, am căpătat experienţa şi maturitatea necesară pentru a rezolva problemele cetăţenilor în calitatea lor de consumatori.”, a spus Ioan Ciculescu, preşedintele Asociaţiei Consumatorilor din Câmpulung. 

Liviu Ţâroiu, care este şi preşedintele Consiliului Consultativ, atribuţie ce îi revine de când este primar, a ţinut să îi felicite pe elevi, pentru că s-au înscris la concurs, şi pe profesorii acestora, că îi sprijină, şi a vorbit despre cât de important este să ne cunoaştem drepturile de consumator. „Este în beneficiul dumneavoastră, al tinerilor şi al tuturor să învăţaţi ce drepturi aveţi ca şi consumatori pe piaţa liberă a comerţului. Protecţia înseamnă mult, fiindcă tentaţiile în zona furnizorilor de produse de a ne mai păcăli este destul de mare şi, atunci, noi trebuie să fim pregătiţi încât să ştim cum putem să ne apărăm. Sper că acest concurs va fi o reuşită.”, a spus primarul Ţâroiu.

Şi ceilalţi invitaţi speciali le-au povestit elevilor cât de important este să cunoască produsele, conţinutul şi calitatea acestora. 

Concursul are loc în fiecare an, la Primăria Câmpulung, prin grija organizatorilor, asta pentru ca elevii să înveţe şi câteva lucruri necesare legate de comerţ, de calitatea produselor şi, mai ales, de drepturile pe care le au oamenii în calitate de consumatori. 

 

The most visited gambling websites in The UK