Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Apa consumată de câmpulungeni, monitorizată de Edilul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 643

În permanenţă, Edilul CGA SA, societatea care se ocupă cu tratarea şi distribuţia apei potabile în Câmpulung, recoltează probe din diferite puncte ale reţelei care alimentează cu apă locuitorii din municipiu. Mostrele sunt analizate la laboratorul autorizat, iar buletinele de analiză sunt girate de inginera Laura Pepenel, şefa Laboratorului. Întotdeauna, probele sunt ridicate la plecarea apei din Staţia de Tratare Calea Pietroasă, dar şi din câte două punte ale instalaţiei, una de pe malul drept şi cealaltă de pe malul stâng al Râului Târgului. 

Comunicatele emise de Edilul CGA reflectă faptul că rezultatele analizei apei sunt cu toate valorile în parametrii Legii calităţii apei nr. 458/2002, cu completările ulterioare: valoarea pH-ului, a turbidităţii, nivelul de amoniu, azotaţi, azotiţi, calciu rezidual liber, duritatea totală. Apa este potabilă, dar şi conformă din punct de vedere microbiologic.

Pe 7 februarie, s-au prelevat mostre din strada Gruiului (malul drept) şi strada Mărăşti (malul stâng).

La data de 14 februarie, a fost analizată apa care străbate reţeaua din strada Negru Vodă (malul drept) şi Bulevardul Ion Mihalache (malul stâng).

The most visited gambling websites in The UK