Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trei căprioare, la păscut, într-o gospodărie din Poienarii de Muscel

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 3347

b_400_250_16777215_10_images_2256_cap2.jpgImagini spectaculoase, surprinse într-o localitate de lângă Câmpulung, unde trei căprioare în căutare de hrană se apropie de casele oamenilor. Animalele păşteau nestingherite într-o grădină şi au fost fotografiate, în toată splendoarea lor, de proprietarul terenului, care a făcut tot posibilul să nu le deranjeze de la masă. După câteva zeci de minute, căprioarele s-au retras în habitatul lor din pădure. Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare şi au adunat foarte multe aprecieri.

Scenele au fost surprinse la sfârşitul săptămânii trecute, în grădina familiei Petrescu, din comuna Poienarii de Muscel, situată în imediata apropiere a şoselei principale ce străbate localitatea, la urcare spre punctul „Vârful Perilor”, din Jugur. „Sunt multe căprioare, aici, în zonă, vin din pădure. S-au cam învăţat cu oamenii, nu se mai sperie. Vin în grădini, la iarbă, la fân, că mai rămâne de la oi. Mai umblă şi pe la clăi, mai mizdresc şi prunii, merii... Ce să le faci, le e foame şi lor?! Acu’ (n.r. în momentul când au fost făcute fotografiile) am tăiat salcie la oi şi au venit două căprioare şi un ţap. Nu erau sperioase. Au stat ceva vreme, apoi s-au retras în pădure”, ne-a mărturisit un localnic. 

 

Căprioarele sunt animale de talie mare şi, totuşi, gingaşe. Sunt foarte răspândite, astfel că ne putem întâlni cu ele adesea, deoarece, în căutare de mâncare, ajung de multe ori şi până lângă gospodăriile oamenilor. 

b_400_250_16777215_10_images_2256_cap1.jpg

 

The most visited gambling websites in The UK