Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şi-a cerut prietena  în căsătorie în  timpul ceremoniei  de depunere a jurământului militar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 407

b_400_250_16777215_10_images_2250_Clipboard02.jpg

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Baza de Instruire pentru Apărare CBRN „Muscel”,  soldaţii profesionişti, care execută etapa instrucţiei de bază şi de specialitate - seria noiembrie 2017 au rostit cu mândrie şi dragoste de patrie jurământul militar, marcând astfel trecerea pragului spre o carieră pusă în slujba ţării. Cu această ocazie au fost organizate o serie de activităţi interactive, ateliere de lucru cu prezentarea de tehnică şi echipamente de specialitate precum şi unele aspecte ale învăţământului militar.

„Jur credinţă patriei mele, România. Jur să-mi apăr ţara, chiar cu preţul vieţii. Jur să respect Constituţia, legile ţării şi regulamentele militare.”, au rostit cu emoţie, dar şi cu fermitate în glas cei 41 de soldaţi profesionişti care se pregătesc la Baza de Instruire pentru Apărare CBRN „Muscel”. Evenimentul nu este doar o simbolistică aparte, ci şi o certificare a unui început de carieră, a unui drum nou în viaţă. Astfel, încărcătura emoţională a unui asemenea eveniment va face parte de-acum înainte din bagajul cu amintiri personale al fiecărui soldat, dar şi dintr-al celor câtorva sute de rude şi prieteni, sosiţi din diferite colţuri ale ţării, să le fie alături. La acest eveniment, au fost alături de comandantul  Bazei de Instruire pentru Apărare CBRN „Muscel”, lt. col. Ovidiu Stănescu, reprezentantul şefului Statului Major al Forţelor Terestre, lt.col. dr. Cosmin Mihăescu, reprezentantul Centrului de Instruire pentru Geniu EOD şi Apărare CBRN „Panait Donici”, lt. col. Cătălin Săracu, primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu, viceprimarul Şerban Mărgărin Blidaru, fostul comandant al Şcolii de Aplicaţie pentru Apărare NBC, general de brigadă (r) Nicolae Popescu, fostul comandant al Bazei de Instruire pentru Apărare CBRN „Muscel”, colonel (r) Ilie Bălan, comandanţi şi şefi de instituţii publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Câmpulung, cadre militare în rezervă şi în retragere care au slujit cu devotament această instituţie militară de învăţământ. Un moment aparte a fost consumat după ceremonial, pe platoul unităţii, când soldatul Gabriel Geicu şi-a luat inima în dinţi şi, în faţa tuturor celor prezenţi, a cerut-o în căsătorie pe prietena lui, oferindu-i, totodată, un inel de logodnă şi un buchet de flori. Un moment emoţionant pentru amândoi, viitoarea doamnă Geicu fiind luată prin surprindere, iar Gabriel, copleşit de pasul făcut, dar şi de cadrul ales pentru acesta. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK