Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Patronul unui fost depozit de fier vechi de pe Valea Bărbuşii este de acord să găzduiască punctul de comercializare a lemnului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 677

b_400_250_16777215_10_images_2244_Clipboard05.jpgDacă vă trebuie lemne pentru iarnă, faceţi cerere la Primărie 

Dacă tot li se adresa cetăţenilor municipiului, prin intermediul mass-media locale, ai cărei reprezentanţi au fost convocaţi la o conferinţă de presă, la sediul PSD Câmpulung, primarul Liviu Ţâroiu a folosit prilejul de a face o comunicare importantă pentru locuitorii interesaţi să procure lemn pentru încălzire. De la sfârşitul săptămânii trecute, la Primăria Câmpulung, se primesc cereri din partea cumpărătorilor de combustibil lemnos pentru consumul casnic. „Am încheiat un acord de parteneriat cu Prefectura Argeş, Direcţia Silvică Argeş şi Ocolul Silvic Câmpulung. Noi am delimitat un spaţiu în care să livrăm lemnele, nu l-am împrejmuit încă, dar urmează să-l împrejmuim. Dar găsesc o soluţie mult mai simplă: este împrejmuit un fost depozit de fier vechi, cu al cărui patron am discutat ca să mi-l „împrumute” pe o perioadă de şase luni, până ne organizăm noi.”, a prezentat primarul Ţâroiu cum va rezolva doleanţa câmpulungenilor, care, de cel puţin trei ani, insistă ca autorităţile să organizeze un depozit de lemne. 

Depozit, pe care administraţia publică locală l-a aprobat la intrarea pe strada Valea Bărbuşii, prin punerea la dispoziţia Ocolului Silvic Câmpulung a unei suprafeţe de 1.000 de metri pătraţi, disponibile şi adaptate cerinţelor presupuse de activitatea de vânzare-cumpărare, precum şi celor de aprovizionare cu lemne a punctului de lucru: poziţionare la şoseaua principală şi acces facil mijloacelor auto de mare capacitate. Identificarea de către primar a unui spaţiu nefolosit în vecinătate scutesc autorităţile de munca de amenajare a locului, prin construirea unui gard, dar şi de emoţii pe localnicii potrivnici iniţiativei, pe motiv că le tulbură liniştea. Aşadar, fostul depozit de fier vechi, situat la adresa Valea Bărbuşii, nr.1 - Primăria deţine terenul pe Valea Bărbuşii, la numărul 2 - va ţine, temporar, de depozit de lemne, care va fi alimentat cu „marfă” în funcţie de solicitările oamenilor. Solicitări care se depun de vineri, 15 decembrie 2017, şi până când au nevoie beneficiarii.

The most visited gambling websites in The UK