Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După Crăciun, trei zile de spectacole în Piaţa Primăriei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 833

 

Începând de astăzi, 19 decembrie, şi până pe 28 decembrie, în Piaţa Primăriei se va organiza „Târgul de Crăciun”, cu produse şi alimentaţie publică specifice Sărbătorilor de Iarnă. Primăria Câmpulung invită muscelenii, între 26 şi 28, începând cu ora 18.00, în Piaţa Primăriei, unde vor avea loc trei seri de spectacole de colinde, datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou, în cadrul evenimentului „Sărbători de Iarnă.” „Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vom organiza un târg de Crăciun, în Piaţa Primăriei, cu produse de alimentaţie publică şi produse specifice acestei perioade. În perioada 26-28 decembrie, în Piaţa Primăriei vor avea loc trei seri de spectacole, colinde, datini şi obiceiuri de Crăciun, în aer liber. Ne-am bazat mai mult pe artiştii locali, dar vor fi invitaţi speciali Victor Socaciu, miercuri, 27 decembrie, şi formaţia Schimbul 3 by Adrian Ordean, joi, 28 decembrie. În fiecare dintre cele trei zile, concertele se vor derula între orele 18.00 şi 20.00, iar scena va fi amplasată în Piaţa Primăriei, dar nu pe partea carosabilă, ci pe cea pietonală.”, ne-a declarat primarul Liviu Ţâroiu.

Iată care va fi programul manifestărilor şi cine va urca pe scenă:

Marţi, 26 decembrie 2017, de la ora 18.00:

Grupul vocal folcloric bărbătesc „Doruri Muscelene” din Mihăeşti, condus de Liviu Iana;

Grupul vocal folcloric „Mioriţa” din Poenarii de Muscel, condus de  Samoil  Sârboiu;

Grupul de colindători „Mlădiţele Mihăeştiului”, din comuna Mihăeşti, coordonat de Liviu Iana.

Miercuri, 27 decembrie 2017, de ora 18.00:

Grupul de colindători „Colind” al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, condus de Liviu Cioacă;

Ansamblul folcloric „Carpaţi” al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, condus de Nelu Horobeanu;

Grupul de colindători „Brezaia” din comuna Rucăr, coordonat de  Tudor Vlad;

Invitat special: Victor Socaciu.

Joi, 28 decembrie 2017, de la ora 18.00:

Grupul de colindători „Plaiuri Muscelene” al Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, condus de Rodica Voicu şi Puiu Tarbă;

Grupul de colindători „Roşcovoitorii” din comuna Dragoslavele;

Invitat special: formaţia Schimbul 3 by Adrian Ordean.

Şi anul acesta, Primăria Câmpulung va face pe Moş Crăciun pentru micuţii din grădiniţe şi ciclul primar al şcolilor din municipiu, dar şi pentru cei din Complexele de Servicii pentru Copiii cu Dizabilităţi. „Organizăm şi alt eveniment, care marchează venirea lui Moş Crăciun la unităţile şcolare, grădiniţe şi ciclul primar, în cadrul căruia vor primi daruri circa 1.650 de copii. Pentru cadourile de Crăciun ale micuţilor au fost alocaţi bani din buget, dar şi din sponsorizări.”, a adăugat primarul Liviu Ţâroiu.

De sărbători nu au fost uitate nici persoanele aflate în evidenţa Cantinei Săracilor, veteranii de război, persoanele fără venituri sau cu venituri mici, care vor primi pachete cu alimente în urma solicitărilor formulate de aceştia şi depuse la Serviciul de Asistenţă Socială. Ultima zi este mâine, 20 decembrie. „Până miercuri, 20 decembrie, primim la Serviciul Social cereri ale celor care nu au venituri şi vor pachete de Crăciun. Acestea vor fi distribuite prin Cantina Săracilor.”, a completat primarul.

În noaptea trecerii dintre ani, administraţia locală invită toţi câmpulungenii să urmărească un joc de artificii şi să ciocnească o cupă de şampanie.

 

The most visited gambling websites in The UK