Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungenii şi muscelenii consumă apă potabilă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 615

 

Aşa cum v-am mai informat, medicii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş analizează periodic apa din reţelele publice ale judeţului. La finele lunii noiembrie, au fost ridicate mostre din trei comune din Muscel: Bughea de Jos, Lereşti şi Mioarele, iar analizele apei au fost în parametrii de potabilitate.

Săptămânal este analizată şi calitatea apei consumată de câmpulungeni. Analizele sunt realizate în laboratorul autorizat al societăţii Edilul CGA SA. Angajaţii de la Edilul fac analiza apei potabile, care pleacă din Staţia de Tratare Calea Pietroasă, dar şi din diferite punte ale reţelei de pe raza municipiului.

Pe 15 şi 22 noiembrie, au fost prelevate mostre din reţeaua de apă potabilă, care porneşte din Calea Pietroasă, plus din străzile Piaţa Jurământului şi Şoseaua Naţională (din conducta care alimentează locuinţele de pe malul drept al Râului Târgului) şi străzile Bulevardul I.C. Brătianu şi Grigore Alexandrescu (din conducta care alimentează locuinţele de pe malul stâng al Râului Târgului).

Toţi parametrii analizaţi (pH, turbiditate, Amoniu, Azotaţi, Azotiţi, Clor Rezidual, Duritate Totală), inclusiv cei microbiologici au dovedit, încă o dată, că apa este potabilă, conform Legii calităţii apei. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK