Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Câmpulung, coroane, paradă militară şi fasole, de Ziua României

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1814

Programul Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie 2017, la Câmpulung, cuprinde depuneri de coroane, o paradă militară şi obişnuita fasole cu cârnaţi. Manifestările prilejuite de Ziua Naţională debutează, vineri, 1 decembrie, la ora 10.30, cu depuneri de coroane la monumentul din Piaţa Jurământului. Peste o oră, de la 11.30,, militarii Garnizoanei Câmpulung vor defila în Piaţa Primăriei, iar sărbătoarea va continua, după ora 12.00, cu tradiţionala masă, unde se vor oferi porţii de fasole cu cârnaţi şi băuturi calde.

De Ziua Naţională, primarul Liviu Ţâroiu transmite şi un mesaj câmpulungenilor: „1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care gândim şi simţim româneşte. În această zi specială, să celebrăm trecutul şi să privim cu optimism spre viitor. Aniversarea Marii Unirii este despre libertate, despre cum se poate îndeplini un ideal, dacă toate energiile unei naţiuni sunt puse în slujba unui ţel comun. Semnificaţia acestei zile să ne fie permanent o sursă de inspiraţie pentru a construi o ţară, demnă şi unită în jurul unor proiecte majore. Aducem un omagiu predecesorilor care au slujit cu cinste şi devotament naţiunea română, făcând posibilă împlinirea acestui ţel. LA MULŢI ANI!”

 

The most visited gambling websites in The UK