Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Zeci de persoane au vizitat Caravana SMURD

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 724

b_400_250_16777215_10_images_2237_Clipboard05.jpg

Există situaţii limită în care câteva secunde pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte! Pentru a face faţă unor astfel de momente, Caravana SMURD - „Fii pregătit!” a venit din nou în Argeş, la finele săptămânii trecute. Prin intermediul acestei Caravane, cetăţenii au putut lua parte la cursuri de instruire în vederea acordării primului ajutor, dar au putut afla şi cum să se comporte în anumite situaţii de urgenţă. Sâmbătă, 18 noiembrie, Caravana SMURD a fost amplasată în centrul municipiului Curtea de Argeş, în parcarea Bisericii Domneşti, iar duminică, 19 noiembrie, în Piaţa Primăriei Câmpulung.

Cursurile oferite au inclus prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România: cutremure, inundaţii, incendii şi modul în care populaţia se poate pregăti pentru a le face faţă. Centrul mobil a avut o sală de şcolarizare, cu o capacitate de 40 de persoane, fiind dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce au permis instruirea eficientă a cursanţilor. La Câmpulung, zeci de persoane au vizitat, duminică, Caravana SMURD, au învăţat cum să acorde primul ajutor şi cum să îşi protejeze viaţa în cazul unei situaţii de urgenţă. Mircea SIMIONESCU

The most visited gambling websites in The UK