Menu
TRAFIC

De Ziua Mondială a Diabetului, Lions Club „Negru Vodă” le-a testat  gratuit muscelenilor glicemia 

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 743

 

b_400_250_16777215_10_images_2236_Clipboard06.jpg

Ziua Mondială a Diabetului are loc în fiecare an în data de 14 noiembrie, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Această zi este marcată la nivel internaţional de către toate asociaţiile membre ale IDF, de furnizorii de servicii de sănătate, cât şi de persoanele afectate de diabet, fiind cea mai mare campanie mondială de informare asupra diabetului.

În fiecare an, Ziua Mondială a Diabetului se concentrează pe o temă aparte. Din 2009 încoace, tema este prevenirea diabetului şi educarea cu privire la acesta, scopul evenimentului fiind să ofere o mai bună informare persoanelor care suferă de această boală, reprezentând şi o manieră de implicare şi de informare a publicului, în general.

Cu această ocazie, Lions Club „Negru Vodă” Câmpulung, în parteneriat cu Asociaţia „Sprijin pentru Diabet” Bucureşti, Clinica „Nanu Muscel” şi Spitalul Municipal Câmpulung, s-a raliat la cea mai mare campanie mondială de informare asupra diabetului. Astfel, marţi, 14 noiembrie 2017, între orele 11.00 şi 13.00, în faţa Primăriei, muscelenii au fost invitaţi să-şi testeze gratuit glicemia. Echipele care s-au implicat în această campanile abia au făcut faţă numărului mare de musceleni care au dorit să îşi verifice nivelul de zahăr din sânge, oamenii fiind foarte încântaţi de această oportunitate gratuită. La această campanie, prin faţa cadrelor medicale au trecut aproape 400 de locuitori, unii dintre ei aflând cu această ocazie că au un indice ridicat al zahărului din sânge. Rebeca IOANA

The most visited gambling websites in The UK