Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cluburile din Câmpulung, verificate de pompieri

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 595

Cluburile din Câmpulung, verificate de pompieri

S-au împlinit doi ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv, iar cei care deţin localuri unde se înregistrează aglomerări umane nu au autorizaţie de securitate la incendiu. Din acest motiv, la sfârşitul săptămânii trecute, ISU Argeş a organizat şi desfăşurat o serie de acţiuni de control la spaţii cu afluenţă de persoane din categoria cluburi, baruri şi discoteci din judeţ. Astfel, personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat, sâmbătă şi duminică, şapte verificări inopinate la Piteşti, Câmpulung şi Curtea de Argeş. 

Cu acest prilej, specialiştii în prevenire au depistat 21 de încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, dintre care şapte avertismente şi opt amenzi în valoare de 21.500 lei. Principalele nereguli identificate au constat în lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, deficienţe privind existenţa şi funcţionalitatea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, deficienţe în organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor, nerespectarea reglementărilor referitoare la fumat şi exploatarea cu deficienţe a instalaţiilor electrice. Întrucât se apropie sărbătorile de iarnă, când restaurantele, barurile, cluburile, discotecile unde se organizează evenimente vor fi extrem de solicitate, Inspecţia de Prevenire a ISU Argeş va continua şi în perioada următoare acţiunile de control în tot judeţul, atât la spaţiile cu afluenţă de persoane, cât şi la celelalte obiective deja planificate pentru a fi supuse inspecţiilor (operatori economici cu diferite domenii de activitate şi instituţii).

The most visited gambling websites in The UK