Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din martie 2018, angajaţii Spitalului Câmpulung primesc vouchere de vacanţă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 672

b_400_250_16777215_10_images_2231_Clipboard06.jpg

La nivelul Comitetului Director al Spitalului Municipal Câmpulung, în cadrul căruia, pe 13 septembrie 2017, s-au decis angajări în sectoarele cu probleme de personal prin transformarea unor posturi de care nu este nevoie, s-au luat şi alte hotărâri care privesc funcţionarea unităţii medicale. Toate hotărârile adoptate cu acea ocazie, nouă la număr, au intrat pe ordinea de zi a şedinţei din 20 septembrie 2017 a Consiliului de Administraţie, prezidată de Sergiu Cicu, consilier local ALDE, reprezentantul Consiliului Local în forul de conducere al instituţiei de sănătate publică. 

=Una dintre aceste hotărâri avizate favorabil de Consiliul de Administraţie priveşte continuarea activităţii medicale până la împlinirea vârstei de 70 de ani a dr.Stelian Belu, medic primar chirurg, doctor în Ştiinţe medicale, ca medic şef al Secţiei Chirurgie generală. 

=O decizie importantă, care sigur îi interesează pe salariaţii Spitalului Câmpulung, prevede că fiecare angajat va beneficia de un voucher de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei, care va fi acordat începând cu 1 martie 2018, după includerea în bugetul de venituri şi cheltuieli a sumelor necesare. 

=După angajări, prin transformări de posturi, ajunse şi în atenţia Consiliului Local, care aprobă modificarea statului de funcţii, cele mai multe hotărâri adoptate de Comitetul Director şi avizate de Consiliul de Administraţie fac referire la promovarea unor angajaţi, prin susţinerea concursului în următoarele situaţii: promovarea Irinei Elena Măţăoanu din funcţia de referent III S în funcţia de referent II S, în cadrul Biroului Aprovizionare; acelaşi salt este ţintit şi în cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate de către Doina Mitu (economist II în economist I), Magdalena Iacob (referent III S în referent II S), Angelica Bumbeneci (economist II în economist I); la Serviciul Evaluare şi Statistică Medicală aspirau la o trecere din referent III S în referent II S Marinela Moraru, Paula Manoloiu, Liliana Dragomir. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK