Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Manifestările de Ziua Armatei s-au încheiat cu o retragere cu torţe

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 409

b_400_250_16777215_10_images_2230_Clipboard03.jpg

Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” a încheiat seria manifestărilor dedicate Zilei Armatei Române printr-o retragere cu torţe în Garnizoana Câmpulung. Marşul militarilor musceleni a început la ora 19.00, pe traseul parcare Lidl, Piaţa Primăriei, Piaţa Jurământului, unitate. Prezenţa oficialităţilor locale a fost nulă, probabil, acestea având activităţi mult mai interesante de făcut în slujba cetăţenilor, la vreun foc al lui Sumedru.

Retragerea cu torţe a reprezentat un omagiu adus eroilor naţiunii, morţi în luptă şi în prizonierat în războaiele la care România a participat. Militarii Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” din nou au creat un spectacol inedit, defilând la lumina torţelor pe un traseu de aproximativ trei kilometri. Pe tot traseul, militarii au fost însoţiţi de cetăţeni, care au fost plăcut impresionaţi de pasul cadenţat, marşurile cântate şi, nu în ultimul rând, de demonstraţiile de drill-team executate pe timpul deplasării. Reamintim că, pe 24 octombrie, militarii musceleni au participat la derularea proiectului „Armata în şcoli”, acţiunea desfăşurându-se la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, iar pe 25 octombrie au fost prezenţi la ceremonia militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori, care s-a desfăşurat la Mausoleul Eroilor din comuna Valea Mare Pravăţ. Ceremonia a fost urmată de o expoziţie având ca tematică tradiţiile militare, organizată de Muzeul Municipal Câmpulung, în colaborare cu Administraţia publică locală şi Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK