Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce i-a expirat numirea de prim adjunct al inspectorului şef al ISU Argeş, Maiorul Cristian Bărbulescu a revenit la comanda Detaşamentului de Pompieri Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 789

b_400_250_16777215_10_images_2229_Clipboard09.jpg

Anul trecut, în iulie, la prima conferinţă de presă organizată de la preluarea conducerii ISU Argeş, colonelul Liviu Popescu, împuternicit în funcţia de inspector şef, a prezentat noua echipă managerială. Din aceasta făcea parte şi maiorul Cristian Bărbulescu, care a fost împuternicit, la acel moment, şef al Centrului Operaţional Judeţean. Locul lăsat liber de Cristian Bărbulescu, la comanda Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, a fost preluat, cu delegare, de către maiorul George Tănase. 

În octombrie 2016, după ce colonelul Liviu Popescu a trecut în rezervă, prin pensionare, pe locul de inspector şef al ISU Argeş a fost delegat maiorul Bogdan Olar, iar locul lui, ca prim adjunct, i-a revenit câmpulungeanului Cristian Bărbulescu.

Din iulie 2017, maiorul Bogdan Olar este inspectorul şef al ISU Argeş, după ce a promovat examenul pe post.

Luna acesta, împuternicirea maiorului Cristian Bărbulescu, ca prim adjunct al inspectorului şef al ISU Argeş, a expirat, iar musceleanul s-a întors la comanda Detaşamentului de Pompieri Câmpulung. Cel care i-a ţinut locul un an şi jumătate, maiorul George Tănase, va fi adjunctul lui.

Cristian Bărbulescu a fost adjunctul comandantului Grigoraş Bălălău, între anii 2006 şi 2009. După ce Bălălău s-a pensionat, subunitatea de la Câmpulung a fost condusă, până în 2016, de Cristian Bărbulescu. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK