Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Magistraţii câmpulungeni au semnat împotriva politizării Justiţiei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 690

Jumătate din magistraţii din România sunt împotriva proiectului de modificare a Legilor Justiţiei. Sunt aproape 4.000 în momentul de faţă (3.857 erau miercuri, 18 octombrie) cei care au semnat un memoriu, prin care atrag atenţia că aprobarea ideilor propuse de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar face mult rău justiţiei. Semnatarii spun că măsurile propuse vor readuce justiţia sub control politic, un alt motiv invocat fiind acela că se încalcă flagrant mecanismul de cooperare şi verificare, impuse de Uniunea Europeană. 

La nivel de Argeş, o mare parte a judecătorilor şi procurorilor din judeţ şi-au pus semnătura pe acest memoriu, pe lista semnatarilor numărându-se inclusiv şefi de instanţe sau parchete. Şi cei 13 magistraţi care profesează în Câmpulung, 8 judecători şi 5 procurori, s-au aliat colegilor din judeţ şi ţară.  De la Judecătoria Câmpulung, sunt pe listă judecătorii: Elena Alina Austrianu, Adriana Caplan, Sanda Diaconescu, Violeta Nicolescu, Iuliana Popescu, Georgeta Roibu, Otilia Vişoiu, Elvira Zgreabăn. Iar de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, se regăsesc procurorii: Diana Bănăţeanu, Răzvan Mărgărit Austrianu, Remus Lobodan, Daniel Gheorghe, Ionel Cotovelea. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK