Menu
TRAFIC

Apa distribuită de Edilul, în parametrii de potabilitate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 375

 

Aşa cum ne-a obişnuit, societatea care se ocupă cu tratarea şi distribuţia apei potabile în municipiu ridică probe din diferite punte ale reţelei. Mostrele sunt analizate la laboratorul autorizat, iar buletinele de analiză sunt girate de inginera Laura Pepenel. Întotdeauna, probele sunt ridicate la plecarea apei din Staţia de Tratare Calea Pietroasă, dar şi din câte două punte ale instalaţiei, una de pe malul drept şi cealaltă de pe malul stâng al Râului Târgului.

Ultimele rezultate transmise au fost pentru probele recoltate pe 27 septembrie, 4 şi 10 octombrie 2017. Toţi parametrii rezultaţi s-au încadrat în cerinţele Legii calităţii apei nr. 458/2002, cu completările ulterioare: valoarea pH-ului, a turbidităţii, nivelul de amoniu, azotaţi, azotiţi, calciu rezidual liber, duritatea totală. Apa este potabilă, dar şi conformă din punct de vedere microbiologic.

=Pe 27 septembrie s-a verificat apa care curge prin reţeaua de pe Şoseaua Naţională (mal drept) şi strada Grigore Alexandrescu (mal stâng).

=Pe 4 octombrie, probele au fost ridicate din strada Drăceşti (mal drept) şi Valea Româneştilor (mal stâng).

=Pe 10 octombrie a fost analizată apa din strada Maior Giurescu (malul drept) şi strada Ion Giurculescu (malul stâng).

 

The most visited gambling websites in The UK