Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Examen de avansare, la Spital

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1124

Pentru cele trei posturi de debutanţi, scoase la concurs de Spitalul Municipal, miercuri, 11 octombrie, a fost ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere. A fost vorba de doi asistenţi la Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală şi unul la Farmacia cu circuit închis a instituţiei.

La Radiologie, concurenţii nu au avut dosarele complete

După verificarea dosarelor au fost anunţate şi numele celor care s-au înscris.

Pentru locurile vacante de la Radiologie şi-au adus documentele doi candidaţi: Constantin Cătălin Scărlătescu şi Ştefania Olimpia Stroe. După verificarea îndeplinirii condiţiilor generale şi specifice, cei doi au fost declaraţi respinşi. Primul, pentru că nu a avut la dosar adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR Argeş, iar cea de-a doua a avut lipsă certificatul de absolvire a cursurilor de Radiologie.

Pentru ocuparea posturilor, cel mai probabil, va fi reluat concursul.

Şase pe locul de asistent de farmacie

În schimb, pentru locul de asistent medical de farmacie, debutant, cu angajare pe perioadă nedeterminată, şi-au depus dosarele cinci doamne şi un domn: Vasilica Bănică, Mihaela Marin, Nicoleta Roxana Marinescu, Georgiana Mădălina Pahonţu, Maria Cătălina Văcaru şi Ionuţ Adrian Simăn. Toţi au avut documentele complete şi se vor putea prezenta luni, 30 octombrie 2017, de la ora 12.00, la proba scrisă, care se va derula la Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu”. Vor promova proba cei care vor fi notaţi cu minim 50 de puncte, interviul urmând să aibă loc pe 2 noiembrie, de la ora 10.00.

Şapte funcţii vor fi transformate

Tot la începutul lunii noiembrie, la Spitalul Municipal vor fi organizate examene de promovare a personalului. Este vorba de şapte funcţii:

-trei posturi de referent de specialitate din cadrul Serviciului de Evaluare şi Statistică Medicală, care din trec din clasa IIIS în clasa IIS;

-un post de referent de specialitate din cadrul Serviciului Financiar - Contabil, care se transformă din clasa IIIS în clasa IIS;

-un post de referent de specialitate din cadrul Biroului Aprovizionare, Transport, care trece din clasa IIIS în clasa IIS;

-două posturi de economist de la Serviciul Financiar - Contabil, care, grupa II vor trece în grupa I.

Până vineri, 20 octombrie, ora 15.00, la Secretariatul Spitalului se primesc dosarele de înscriere, iar examenele de promovare, care constau într-o probă practică, vor avea loc pe 1 noiembrie (pentru cele trei posturi de la Serviciul Evaluare şi Statistică Medicală) şi pe 2 noiembrie (pentru cele trei locuri de la Serviciul Financiar - Contabil, dar şi pentru cel de la Biroul Aprovizionare). „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK