Menu
TRAFIC

Un asistent la Farmacie şi doi la Radiologie Spitalul mai angajează  trei debutanţi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 558

 

Pe lângă deficitul de medici, Spitalul Câmpulung se pare că duce lipsă şi de asistenţi. Şi, ca să aibă posibilitatea participării la concurs cât mai multe persoane, instituţia a „pus la bătaie”, în majoritatea cazurilor, posturi pentru debutanţi. De-a lungul anului, la multe secţii s-au angajat asistenţi şi infirmiere fără experienţă. Cele mai noi anunţuri de organizare de concursuri, postate de Spitalul Municipal pe site, vizează trei posturi de asistenţi debutanţi, unul la Farmacia cu circuit închis a spitalului şi două la Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală.

Pentru a participa la recrutarea organizată pentru postul vacant de la Farmacie, cu angajare pe perioadă nedeterminată, concurenţii nu trebuie să aibă vechime în muncă, doar să fie absolvenţi ai unei forme de învăţământ în profesia de asistent medical de farmacie, să aibă certificat de membru OAMGMAMR Argeş (Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România), vizat, sau adeverinţă de la OAMGMAMR.

Data limită de depunere a dosarelor este miercuri, 11 octombrie 2017, ora 15.00, iar joi, 12 octombrie, la ora 16.00, va fi afişat rezultatul selecţiei. Proba scrisă este programată pentru luni, 30 octombrie, de la ora 12.00, iar interviul, pe 2 noiembrie 2017, la ora 10.00. Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidaţii declaraţi admişi la etapa precedentă.

Referitor la cele două posturi de asistent medical de radiologie, nici în acest caz, nu este nevoie ca participanţii să aibă vechime în muncă, doar certificat sau adeverinţă de la OAMGMAMR Argeş şi diplomă de absolvire a unei forme de învăţământ în profesia de asistent medical de radiologie sau asistent medical generalist, cu certificat de absolvire a cursurilor de radiologie. Concursul are aproximativ aceleaşi date de desfăşurare ca la asistentul de farmacie, adică, până pe 11 octombrie, la ora 15.00, se primesc dosarele de înscriere, pe 31 octombrie, de la ora 12.00, se derulează testarea scrisă, iar pe 3 noiembrie, începând cu ora 10.00, se desfăşoară interviul. 

The most visited gambling websites in The UK