Menu
TRAFIC

Radu Mihail Ionescu, noul medic oftalmolog

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 899

La începutul lunii septembrie vă anunţam că pentru posturile vacante de medici, pentru specializările Neonatologie şi Oftalmologie, scoase la concurs de Spitalul Municipal Câmpulung, s-a înscris câte un candidat pentru fiecare loc. Ambilor le-au fost admise dosarele de participare la examen, Georgiana Nadia Gălăţanu, pentru postul de medic în specialitatea Naonatologie, şi Radu Mihail Ionescu, pentru locul de medic în specialitatea Oftalmologie.

 

Vinerea trecută, pe 15 septembrie 2017, la Spitalul Municipal s-a derulat examenul susţinut de Radu Mihail Ionescu, care a primit un punctaj total de 189,30 puncte. La proba scrisă a fost notat cu 84,30 puncte, la cea practică cu 85 puncte, iar la ultima, de activitate profesională şi ştiinţifică, 20 de puncte. 

Comisia de examinare a fost formată din dr. Paul Grecu, medic primar în specialitatea Oftalmologie la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti-preşedinte, iar ca membri: dr. Dan Radu Lazanu, medic primar în specialitatea Oftalmologie, medic coordonator al Compartimentului Oftalmologie al Spitalului Municipal Câmpulung; dr. Melania Frigură, medic primar în specialitatea Oftalmologie, reprezentant al Colegiului Medicilor Argeş. 

Comisia a avut şi doi observatori, dr. Radu Cornelia, reprezentantul Primăriei Municipiului Câmpulung, şi Adina Mariana Din, inspector superior, reprezentant DSP Argeş. Secretarul comisiei a fost dr. Mihaela Ionela Gheorghe, medic specialist în specialitatea Chirurgie generală. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK