Menu
TRAFIC

Două candidate, testate astăzi pentru şefia Evidenţei Persoanelor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 761

Astăzi au loc probele în cadrul concursului organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea postului vacant de şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpulung. Scaunul este vacant după ce fosta şefă, Marinela Mogoşan, a cerut mutarea la Serviciul Administrare Venituri Persoane Fizice şi Juridice. Este al treilea examen organizat anul acesta, primul desfăşurându-se pe 13 martie, iar al doilea pe 12 iunie 2017. La precedentele concursuri au fost doritori, dar fie nu le-au fost validate dosarele de participare, fie au picat la proba suplimentară, de testare a cunoştinţelor PC, sau la cea scrisă nu au primit punctaj de trecere.

Astăzi, la Bucureşti, vor susţine verificarea noţiunilor PC, de la ora 9.00, şi, dacă trec de probă, care este eliminatorie, intră la testul scris, de la ora 10.00, Iosefina Pescaru şi Andreea Elisabeta Tican. Celor două doamne le-au fost admise dosarele de participare la concurs. Au mai fost doi doritori, Ion Iulian Gheorghe şi Georgiana Mădălina Pahonţu, cărora comisia ANFP le-a respins documentele, pe motiv că nu îndeplinesc condiţiile minime de vechime în specialitatea studiilor, în acest caz fiind vorba de doi ani.

La examinarea din 13 martie s-a înscris o singură candidată, Karla Elena Şerbănescu, căreia i-a fost validat dosarul de participare ca fiind complet, numai că nu a trecut de proba scrisă.

Pentru concursul din 12 iunie, cinci doamne şi-a dorit postul de şef la Evidenţa Persoanelor. Claudia Pătran a ieşit din „cărţi” încă de la selecţia dosarelor, neîndeplinind condiţiile de studii. Celelalte patru s-au confruntat la proba suplimentară, care a fost şi eliminatorie, de testare a cunoştinţelor PC: Andreea Elisabeta Tican, Karla Elena Şerbănescu, Alina Gabriela Scărlătescu şi Marinela Şandru. Doar primele două au fost admise la proba scrisă, unde punctajul a fost insuficient să fie declarate admise.

The most visited gambling websites in The UK