Menu
TRAFIC

De aproape doi ani este coordonator interimar Beatrice Antonela Boeru s-a înscris la concursul pentru postul de şef al APIA Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 988

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 17 funcţii vacante de şef de birou la tot atâtea centre locale, dar şi un şef pentru un birou de inspecţii. În cele 17 Centre Locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură se află şi cel de la Câmpulung. Biroul APIA Câmpulung este coordonat interimar, din septembrie 2015, când s-a prăpădit fostul director, Valeriu Rădulescu, de Beatrice Antonela Boeru. Aceasta este şi cea care s-a înscris la concursul pentru locul liber de şef birou Centrul Local al APIA Câmpulung. 

Conform anunţului ANFP, afişat pe 20 iulie 2017, s-a încheiat perioada de depunere a dosarelor. Beatrice Antonela Boeru a fost singura care s-a înscris la concursul pentru ocuparea postului amintit, iar documentele i-au fost admise. Ca şi condiţii de participare, candidaţilor li s-au impus: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de master sau postuniversitare absolvite în domeniul Administraţiei Publice, Management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor de minimum doi ani. Beatrice Antonela Boeru urmează să susţină, pe 5 septembrie 2017, de la ora 10.00, la sediul ANFP, proba scrisă.

The most visited gambling websites in The UK