Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La al doilea concurs, niciuna dintre cele patru candidate nu a promovat Postul de şef al Evidenţei Persoanelor rămâne vacant

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2452

 

Patru din cele cinci concurente, cărora le-au fost admise dosarele, au participat luni, 12 iunie, la concursul pentru ocuparea postului vacant de şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpulung. Este a doua oară când Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează examen pentru acest post, primul fiind derulat în luna martie 2017. Testarea a fost reluată după ce singura candidată, al cărei nume îl regăsim şi la actuala sesiune, a fost respinsă la proba scrisă. Examenul a fost susţinut la ANFP de Andreea Elisabeta Tican, Karla Elena Şerbănescu, Alina Gabriela Scărlătescu şi Marinela Şandru. 

La această a doua sesiune de concurs, singura persoană căreia i-a fost respins dosarul de înscriere a fost Claudia Pătran, care nu a avut studii absolvite într-una dintre specialităţile cerute. Examinarea de luni a constat într-o probă de testare a cunoştinţelor PC, de la ora 9.00, iar de la ora 10.00, candidatele au intrat la proba scrisă. După proba suplimentară de verificare a abilităţilor de folosire a calculatorului, Karla Elena Şerbănescu şi Andreea Elisabeta Tican au fost declarate admise, cu posibilitatea de prezentare la proba scrisă, unde au primit punctaj insuficient promovării concursului. Karla Elena Şerbănescu a obţinut 42 de puncte, iar Andreea Elisabeta Tican a fost notată cu 38,20 puncte. Condiţiile de participare la concurs au fost : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramurile de ştiinţe: Ştiinţe Economice, Ştiinţe Juridice, Matematică, Informatică, Ingineria Sistemelor, Calculatoarelor şi Tehnologia Informaţiilor, Ştiinţe Administrative - specializările Administraţie Publică sau Administraţie Europeană; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani; cunoştinţe de operare PC - nivel mediu. 

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpulung va fi condus în continuare, sub forma interimatului, de Olguţa Istodor, care a înlocuit-o pe Marinela Mogoşan, transferată, la cererea ei, la începutul lui 2017, la Serviciul Administrare Venituri Persoane Fizice şi Juridice din cadrul Primăriei Câmpulung. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK