Menu
TRAFIC

Registratorii medicali, angajaţi anul trecut susţin examen pe post

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2378

b_400_250_16777215_10_images_2193_Clipboard05.jpgSpitalul Municipal Câmpulung stă bine la dotări, dar nu acelaşi lucru se poate spune la capitolul medici. Unitatea medicală are deficit de personal cu studii superioare la mai multe compartimente: la Primiri Urgenţe, Pediatrie, ORL, Oncologie, Oftalmologie, ATI, Radiologie şi Imagistică Medicală, Reumatologie, Neonatologie, Psihiatrie şi Epidemiologie. De exemplu, gărzile la Urgenţă sunt acoperite de un doctor pensionar, un medic de la Ambulanţă, unul de la un cabinet individual şi de medicul şef al Secţiei ATI. 

Posturile de medici au fost scoase la concurs, dar se pare că şi cei care vin la Câmpulung, mai ales rezidenţii, după ce îşi termină stagiul, preferă să plece în străinătate.

În octombrie, anul trecut, Spitalul Câmpulung a scos la concurs cinci posturi de registrator medical debutant, pentru care s-au înscris 40 de candidaţi. Acum, unitatea medicală organizează examen de promovare a celor care au ocupat aceste funcţii, din registrator medical debutant, în registrator medical, din cadrul Serviciului Statistică şi Evaluare Medicală: Elena Cristina Stancu, Petra Magdalena Ghinea, Dragoş Marian Pătru, Florin Savu şi Mihaela Magdalena Manoloiu. Examenul constă într-o probă practică şi se desfăşoară la sediul spitalului, pe data de 26 iunie 2017, de la ora 10.00. Astăzi, 16 iunie, până la ora 15.00, este ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere. Numai cei care au trecut selecţia dosarelor vor susţine proba practică. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK