Menu
TRAFIC

Apa consumată de câmpulungeni, monitorizată continuu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 498

Aşa cum v-am mai informat, în permanenţă, Edilul CGA SA, societatea care se ocupă cu tratarea şi distribuţia apei potabile în Câmpulung, recoltează probe din diferite puncte ale reţelei care alimentează cu apă locuitorii din municipiu. Mostrele sunt analizate la laboratorul autorizat, iar buletinele de analiză sunt girate de inginera Laura Pepenel, şefa Laboratorului. Întotdeauna, probele sunt ridicate la plecarea apei din Staţia de Tratare Calea Pietroasă, dar şi din câte două punte ale instalaţiei, una de pe malul drept şi cealaltă de pe malul stâng al Râului Târgului.

În luna mai, comunicatele emise de Edilul CGA reflectă faptul că rezultatele analizei apei sunt cu toate valorile în parametrii Legii calităţii apei nr. 458/2002, cu completările ulterioare: valoarea pH-ului, a turbidităţii, nivelul de amoniu, azotaţi, azotiţi, calciu rezidual liber, duritatea totală. Apa este potabilă, dar şi conformă din punct de vedere microbiologic.

Pe 27 aprilie, probele au fost recoltate din strada Maior Giurăscu (malul drept) şi strada Ion Giurculescu (malul stâng). Pe 3 mai, s-au prelevat mostre din strada Mihai Bravu (malul drept) şi strada Mărăşti (malul stâng).

La 10 mai, au ajuns la laborator probe din strada Negru Vodă (malul drept) şi Bulevadrul Ion Mihalache (malul stâng).

The most visited gambling websites in The UK