Menu
TRAFIC

Cinci posturi vacante la Spital, scoase la concurs

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 843

După ce s-au încheiat concursurile, prin care au fost recrutate trei îngrijitoare şi un brancardier, Spitalul Municipal Câmpulung a anunţat că mai selectează personal, în vederea ocupării a patru locuri de muncitori calificaţi (bucătari), în cadrul Blocului Alimentar, şi a unuia de referent de specialitate, la Biroul Administrativ.

În decembrie, anul trecut, la Blocul Alimentar a mai fost angajat un bucătar nou, dar şi un muncitor necalificat. Cei care doresc unul dintre cele patru locuri de la Blocul Alimentar trebuie să aibă minim şcoala generală, dar, mai ales, cursuri de calificare în meseria de bucătar. Pe lângă atribuţiile generale, cu responsabilităţi privind sistemul de management al calităţii, şi atribuţii şi obligaţii în conformitate cu prevederile Legii Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, viitorii angajaţi vor avea de îndeplinit numeroase atribuţii specifice. Aceste ultime însărcinări se referă la munca propriu-zisă din bucătărie.

Referentul de specialitate îşi va desfăşura activitatea în cadrul Biroului Administrativ, reprezentând Secretariatul Spitalului Municipal Câmpulung, cu un program de opt ore.

Cei care acced spre acest post trebuie să ştie că vor avea o groază de sarcini de îndeplinit în realizarea obiectivelor şi politicilor spitalului în domeniul administrativ. Secretarul va avea zeci de răspunderi vizavi de activitatea de Secretariat; apoi trebuie să se îngrijească de buna desfăşurare a şedinţelor organelor de conducere ale spitalului; va avea atribuţii şi în domeniul arhivei digitale şi pe suport de hârtie; trebuie să fie ordonat şi gospodar, în ceea ce priveşte buna organizare a biroului; răspunde pentru liberul acces la informaţiile de interes public; dar, nu în ultimul rând, respectă normele de securitatea muncii şi împotriva incendiilor. Toate la un loc însumează aproape cinci pagini de atribuţii şi responsabilităţi, plus că, dacă conducerea unităţii medicale o cere, angajatul trebuie să aibă disponibilitate la program prelungit sau lucru în afara programului.

Rămâne să se stabilească datele de desfăşurare a probelor de concurs. 

The most visited gambling websites in The UK