Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Colonelul Ion Popa, Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, se pensionează

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1572

b_400_250_16777215_10_images_2088col.jpgLa Colegiul Prefectural de joia trecută, colonelul Ion Popa, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că mai are câteva zile de stat la cârma unităţii „Căpitan Puică Nicolae”. De la 1 iunie, musceleanul va fi „tânăr pensionar”, deja fiind venit ordinul de numire, ca interimar, la conducerea ISU Argeş a colonelului Liviu Popescu, până acum adjunctul colonelului Ion Popa. 

Ion Popa iese la pensie după 37 de ani de carieră. Din anul 1982, când a fost admis la Şcoala Militară de Ofiţeri, aproape trei sferturi din viaţă Ion Popa le-a dedicat profesiei de pompier. A lucrat pe maşini de intervenţii şi a participat la stingerea a mii de incendii, iar din anul 2009, de când fostul său şef, Nicolae Grosu, a ieşit la pensie, a venit la conducerea ISU Argeş. Ajuns la vârsta de 56 de ani, comandantul Ion Popa s-a hotărât să se retragă: „Am 56 de ani şi din totalul lor, 37 de ani, zi de zi, cumulat cu studiile, i-am dedicat hainei militare. Este timpul să mă retrag. Până la sfârşitul primăverii, voi ieşi la pensie. Nu mă interesează ce sumă de bani voi avea pe cuponul de pensie, ci important va fi ca aceşti bani să nu îi dau pe medicamente.”, a spus, cu câteva luni în urmă, colonelul Ion Popa. 

The most visited gambling websites in The UK