Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pagube însemnate în cinci comune din Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1364

b_400_250_16777215_10_images_2085pagube.jpgGospodării, drumuri comunale, poduri şi podeţe au fost afectate de ploile abundente din ultimele două săptămâni. Din cauza precipitaţiilor s-au produs şi câteva alunecări de teren. În perioda următoare, comisiile locale întrunite în fiecare localitate unde au fost pagube din cauza inundaţiilor sau grindinei vor face evaluarea distrugerilor. 

În urma căderilor abundente de precipitaţii, conform Prefecturii Argeş, au fost afectate 10 localităţi: Aninoasa, Berevoeşti, Bughea de Jos, Cetăţeni, Bălileşti, Dârmăneşti, Vedea, Poiana Lacului, Ciofrângeni, Tigveni. Au fost avariate şapte drumuri comunale pe o distanţă totală de circa 10 kilometri, în comunele Aninoasa, Berevoeşti, Poiana Lacului, Ciofrângeni, Tigveni, şi 19 drumuri locale, pe o distanţă de 13 kilometri, în comunele Ciofrângeni şi Tigveni.

„Au fost afectate un pod la Vedea, un pod la Tigveni, patru podeţe la Aninoasa, două podeţe la Ciofrângeni, o punte pietonală la Bălileşti, cinci locuinţe inundate la Berevoeşti, 13 anexe tot la Berevoeşti şi una la Aninoasa. S-au mai produs trei alunecări de teren în Bughea de Jos, Poiana Lacului, Ciofrângeni şi au fost afectate mai multe culturi agricole din cauza căderilor masive de grindină, în special pomi fructiferi, la Berevoeşti, Bălileşti, Tigveni şi Cetăţeni. Pentru evaluarea pagubelor la culturile agricole, comisii din cadrul autorităţilor locale vor întocmi procese-verbale de evaluare, acestea vor fi transmise direcţiilor agricole, care evaluează estimativ pagubele produse, datele urmând a fi transmise la Ministerul Agriculturii pentru a fi avute în vedere pentru acordarea eventualelor despăgubiri băneşti.”, a detaliat prefectul Cristian Soare, la conferinţa de presă.

The most visited gambling websites in The UK