Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Aveau mai mulţi bani în casa de marcat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 915

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au efectuat controale la două societăţi comerciale din Lereşti, fiind identificate la punctele de lucru sumele de 50 de lei, respectiv 280 de lei, care nu au putut fi justificate prin datele înscrise în documentele emise cu aparatele de marcat electronice fiscale. Cei doi agenţi economici au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 3.000 de lei, iar sumele de bani au fost confiscate, urmând a fi predate Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ploieşti - Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş.

Şi poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică din Câmpulung - Compartimentul Proximitate au controlat un punct comercial unde sunt comercializate produse de panificaţie. Cu această ocazie s-a găsit în casa de marcat suma de 178 de lei, pe care administratorul nu a putut să o justifice. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu o amendă în valoare de 3.000 de lei. Banii au fost confiscaţi şi depuşi la Finanţele Publice Argeş.

 

The most visited gambling websites in The UK