Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Cioate rămase în asfalt după ce au tăiat stâlpii vechi de lemn

b_400_250_16777215_10_images_2063cioate.jpgDupă ce că multe dintre trotuarele municipiului sunt fie ciuruite, fie cu denivelări sau mult prea înguste, în multe zone sunt rămase cioturi de lemn de la vechii stâlpi de înaltă tensiune, fie de la pomii, care altădată ţineau umbră localităţii. Aceste porţiuni de tulpină ieşite în afară sunt capcane pentru oamenii care trec pe trotuarele cu pricina.

Aşa se întâmplă şi pe strada Lascăr Catargiu, pe cealaltă parte cu Spitalul de Pneumoftiziologie, cunoscut de localnici TBC. Pe o parte nu poţi trece pe trotuar, că nu ai loc de maşinile parcate, iar pe cealaltă, dacă ai ghinion sau mergi mai anevoios, rişti să iei o căzătură serioasă. Câţiva paşi mai în faţă, pe aceeaşi stradă, altă tulpină uitată în asfalt. Situaţia se repetă pe tot parcursul căii de acces, dar şi pe următoarea, unde sunt din ce în ce mai des întâlnite. Unde mai pui că pe unele artere au rămas chiar pe unde trec maşinile, fiind nevoite să ocolească ciotul din asfalt. O astfel situaţie e întâlnită de şoferi pe strada Ion Săvulescu, ce duce spre intrarea în curtea Liceului cu Program Sportiv. Ciotul respectiv s-a mai tocit din cauza autoturismelor, care au trecut atâta vreme peste el, însă, cu ani în urmă, era o bătaie de cap pentru şoferi. Dar aceste detalii pentru autorităţi, probleme pentru cetăţeni, sunt nesemnificative şi, dacă ne uităm în jur, vedem că nici problemele foarte serioase nu sunt rezolvate aşa cum trebuie sau chiar deloc în unele cazuri. Nu ne rămâne decât să privim cum cei aleşi distrug ce ne-a mai rămas, ceea ce ei asta vor.

Evenimentul Muscelean