Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

VIOLATĂ ŞI UMILITĂ DUPA CE CĂ ESTE O FATĂ OROPSITĂ…

  • Written by Dalina BREUCEANU
  • Hits: 3383

b_400_250_16777215_10_images_2062fata.jpgUneori, tind să cred că Dumnezeu nu-i corect atunci când împarte dreptatea şi bogăţia, în ceea ce ne priveşte pe noi, muritorii de rând… la unii dând cu carul, iar altora cu paharul sau chiar deloc, cum este cazul Mirelei Onea, o tânără din Valea Mare Pravăţ, din cătunul de ţigani de la Gura Pravăţ. Tânăra în vârstă de 30 de ani a crescut o perioadă la bunici, deoarece familia care a adus-o pe lume nu i-a putut oferi o viaţă câtuşi de cât decentă. Soarta n-a fost nici aici de partea ei, aceasta alegând să ducă o viaţă mai mult pe unde apucă.
    Mirela are o pensie de handicap de 200 de lei, bani pe care îi dă pe chirie, aceasta stând acum într-o garsonieră insalubră din cartierul Vişoi. În această garsonieră, Mirela spune că locuieşte cu un anume Vasile, care, într-o seară, s-a enervat pe ea, dând-o afară din casă în lenjerie intimă şi punând ţiganii să o bată cu biciul şi să o violeze. Urlând ca din gură de şarpe, nimeni nu s-a oferit să o scape de aceste brute sau să sune la Poliţie, nici chiar vecinii de bloc, aceasta fiind lovită cu bestialitate în cap şi urcându-se cu picioarele pe burta ei, de ziceai că joacă tontoroiul… nu mai punem la socoteală că, pe lângă aceste tratamente inumane, a mai fost şi violată cu bestialitate.
    A fost şi la Poliţie să-i denunţe pe violatori, dar şi aici s-a lovit de acelaşi refuz, deoarece şi poliţiştii sunt sătui de apariţiile ei zilnice în cadrul incintei Poliţiei Municipale, aceasta fiind tot timpul subiectul unor bătăi şi violuri din partea unor neaveniţi şi boschetari de pe stradă.
    Dar ca reversul medaliei, vreau să îi anunţ pe violatori că am aflat că această tânără a nimănui suferă de foarte multe boli venerice, foarte grave, fiind o adevărată bombă biologică umană, care sigur îi va afecta în viitorul nu prea îndepărtat.        

The most visited gambling websites in The UK