Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Doctorul Benga a plecat din cauză că n-a mai vrut să lucreze într-o fostă toaletă   

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 935

b_400_250_16777215_10_images_2061medic1.jpg  Deşi conducerea argumentează restul plecărilor de medici prin lipsa condiţiilor occidentale, viceprimarul Bogdan David este convins că au fost ambiţii personale să nu se mai ţină un medic sau altul. „Au plecat destui şi din cauza conducerii.”, a întrerupt acesta şirul motivelor convenabile livrate de managerii Spitalului. Chirurgul plastician Nicolae Benga, afirmă liberalii David şi Ionescu, şi-a făcut bagajele din cauza conducerii. Are şi locuinţă de la Primărie, nu este nici pensionar, dar nu mai vrea să lucreze la Spitalul Câmpulung. Deocamdată, se află în concediu medical, la încheierea căruia, se pare, n-ar mai reveni la fostul job. Şefii lui pun gestul doctorului Benga pe seama refuzului de a-i soluţiona favorabil cererea de desfiinţare a compartimentului, solicitare datând din 12.12.2013. „Răspunsul a fost negativ atât din partea noastră, cât şi din partea Direcţiei de Sănătate.”, a informat directorul Berevoianu. 

    De partea cealaltă, colegii de partid ai lui Benga au invocat ca nemulţumire persistentă în timp, culminând cu decizia de părăsire a postului, faptul că acesta a avut un spaţiu foarte mic, impropriu, pentru a practica chirurgia plastică. În apărarea lor, şefii Spitalului au precizat că i s-a modificat spaţiul. „S-a modificat şi i s-a făcut cabinet după ce a plecat. Sunt medici de valoare şi specialişti care au ajuns la capătul disperării. „Nu pot să mai lucrez într-o fostă toaletă!”, a spus.”, a replicat Lucian Ionescu. Nicolae Benga, a intervenit în discuţie directorul Stănescu, a avut de la bun început un compartiment de zece paturi. „Acel compartiment de zece paturi a fost înfiinţat în primul sau al doilea mandat al meu, n-are importanţă. (...). Într-adevăr, cabinetul de tratament al secţiei era impropriu. (...) Domnul doctor a refuzat să se mute într-un spaţiu adecvat, într-un spaţiu pe care i l-am pus la dispoziţie.” Iar motivul, a continuat managerul, a fost că: „I-ar deranja pe colegii chirurgi şi nu vrea să-i deranjeze, căci ar lua din spaţiul lor. Practic, lua din spaţiul Chirurgiei generale, era un spaţiu strict identificat pentru desfăşurarea activităţii cabinetului de tratamente al Compartimentului de Chirurgie Plastică.”
    Nici în cazul lui Nicolae Benga, la fel ca în cel al lui Valerian Iosifescu, cei doi directori n-au lăsat impresia că ar regreta pierderea lor. Fiindcă tot s-a dat exemplu arsurilor, ca misiune de rezolvat de către Chirurgia plastică, Berevoianu susţinea că situaţiile grave sunt trimise la Piteşti, iar cele mai puţin grave sunt rezolvate de restul chirurgilor, în speţă de cel care este de gardă.     

The most visited gambling websites in The UK