Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

CABINET DE PLANNING FAMILIAL - IN POLICLINICĂ

b_400_250_16777215_10_images_2056planning.jpgCabinetul medical eliberează şi certificate medicale prenupţiale

Un subiect mai puţin mediatizat pentru câmpulungeni este cel legat de planningul familial. De aceea vă facem cunoscut că la Policlinica Mare este un cabinet medical specializat pe partea de Planning Familial, unde doctorul Violeta Pescaru îşi desfăşoară activitatea cu multă dăruire şi pasiune.

În urma interviului am ajuns la concluzia că acest cabinet este de mare folos atât adolescenţilor care îşi încep viaţa sexuală, cât şi tinerilor care doresc să-şi întemeieze o familie şi care au nevoie de consiliere în acest domeniu. “Cabinetul medical se ocupă de profilaxie şi de tratament, dar, în general, optzeci la sută din activitatea noastră este profilactică.  Încercăm să îi ajutam pe tineri în problemele legate de sănătatea cuplului, cât şi să îi pregătim pentru a evita eventualele afecţiuni inflamatorii sau boli transmisibile legate de viaţa sexuală a vieţii lor de familie.”, ne-a declarat medicul Violeta Pescaru.

Cabinetul medical eliberează şi certificate medicale prenupţiale, ceea ce înseamnă că viitoarele cupluri sunt prinse de la începutul relaţiei, aceasta ducând la o mai bună colaborare în a gestiona problemele de cuplu. De asemenea, se ocupă şi de fertilitatea cuplurilor care au peste doi ani de la căsătorie şi nu folosesc nicio metodă contraceptivă şi-şi doresc un copil, făcându-se investigaţii pentru fiecare partener în parte.

Violeta Pescaru a mai declarat că: “Din cauza faptului că oamenii nu sunt bine informaţi în acest “domeniu”, ajung să facă tot felul de boli virale, cum ar fi, spre exemplu, HIV, unde avem şi noi în oraş câteva cazuri.” În încheiere, recomandăm acest cabinet medical, care ne tratează şi ne consiliază în orice problemă legată de viaţa sexuală şi viaţa de cuplu.

Evenimentul Muscelean