Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Fostul şef al Poliţiei Câmpulung se pensionează

b_400_250_16777215_10_images_2056pol.jpgDin 1 februarie 2016, Poliţia din Argeş are şefi noi. Astfel, prin dispoziţia chestorului Ionel Ispir, inspector şef al Poliţiei Judeţene, comisarul şef Dorin Victor Mihai, care, până acum, a condus Poliţia Ştefăneşti, a fost împuternicit să exercite funcţia de şef al Poliţiei Municipale Piteşti. Cu aceeaşi dată, tot prin dispoziţie a şefului IPJ Argeş, comisarul şef Ionel Sorin Ghinea a fost împuternicit să preia conducerea Poliţiei Ştefăneşti. De asemenea, comisarul şef Ionela Horeboiu din cadrul Poliţiei Judeţene a fost împuternicită în funcţia de şef Birou Investigarea Criminalităţii la Regimul Fondurilor Publice şi a Corupţiei din Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş. În ceea ce-l priveşte pe fostul şef al Poliţiei piteştene, comisarul şef Marian Dorojan, el va reveni pentru o scurtă perioadă la conducerea Serviciului Ordine Publică Argeş, întrucât îndeplineşte criteriile legale şi, de la jumătatea acestei luni, se va pensiona.

Marian Dorojan a ajuns şef al Poliţiei Municipiului Câmpulung pe 24 februarie 2010, când l-a detronat din funcţie pe comisarul şef Viorel Buzescu, devenit ulterior comandant adjunct. Pe 14 decembrie 2010, Marian Dorojan a fost numit la cârma Poliţiei Mioveni, această mutare fiind făcută în vederea efientizării activităţii manageriale şi a limitării costurilor prilejuite de efectuarea navetei de către poliţiştii cu funcţii de conducere. După plecarea lui, Poliţia Câmpulung a fost condusă de comisarul şef Grigore Troscenco, care nu era la prima experienţă în instituţia din municipiu, până pe 16 noiembrie 2011. De la această dată, interimatul a fost asigurat de comisarul şef Gheorghe Ciolan, care a trecut concursul pe post, devenind „titular” pe 16 martie 2012, fiind şi în prezent şef al instituţiei.

 

Evenimentul Muscelean