Menu
TRAFIC

Constantin Nicolescu remarca starea de moleşeală a Puterii şi a Opoziţiei: “Actualul primar n-a făcut minuni la Câmpulung, iar voi este cazul să ieŞiţi din dezmorţeală !”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1190

b_400_250_16777215_10_images_2096zdece.jpg Mesajul preşedintelui PSD Argeş, Constantin Nicolescu, la conferinţa municipală a organizaţiei locale, a fost ca un duş rece pentru pesediştii câmpulungeni, intraţi într-o stare de “blegeală” după ce au pierdut alegerile în 2004. Conferinţa municipală, cu multe analize, rapoarte şi situaţii incluse pe ordinea de zi şi citite de liderii formaţiunii politice locale, i-a moleşit şi mai mult pe cei 50-60 de membri veniţi de voie - de nevoie să pună ţara la cale pentru alegerile din 2008. Mai mult, din cauza zgomotului produs de muncitorii care renovau biroul primarului, pesediştii credeau că Puterea a creat o diversiune ca ei să nu poată auzi ce se vorbeşte de la prezidiu. Gheorghe Marin, preşedintele PSD Câmpulung, a dat citire sintezei dezbaterilor şi documentelor elaborate în urma Consiliului Naţional al PSD, analizei activităţii PSD în perioada 25 martie 2005, de la ultima conferinţă municipală, şi până la acel moment, după care Gheorghe Sârbu a prezentat planul de perspectivă al organizaţiei municipale.

Pesediştii au fost scoşi din moleşeală de mesajul ca un duş rece al lui Nicolescu

În prezidiul adunării s-au aflat Constantin Nicolescu, Gheorghe Marin, Gheorghe Sârbu, Iuliana Hirică, dar a lipsit George Bălan, care se părea că era “bântuit” de eşecul de la locale. Remarcând picoteala pesediştilor câmpulungeni, care ezitau să ia cuvântul la punctul “discuţii”, Constantin Nicolescu a încercat să-i scuze în faţa jurnaliştilor: “Materialele amorţesc dorinţa de a vorbi. Au trecut doi ani de când am pierdut alegerile la Câmpulung, de aceea discuţia ar trebui să fie mai deschisă. Este clar că avem o problemă la Câmpulung!” 

După lungi insistenţe, pesediştii şi-au făcut curaj şi au luat cuvântul. Deşi preşedintele PSD Argeş le ceruse să atingă un subiect important despre ce trebuie făcut ca să câştige alegerile la Câmpulung, oamenii au vorbit despre chestiunea acoperişurilor, “migraţia” tinerilor către Occident, transformarea municipiului într-o comună etc. “De ce nu ne ajutaţi mai mult, că aveţi un cuvânt greu de spus?”, l-au întrebat aceştia pe liderul PSD de la judeţ. La care acesta le-a răspuns: “Am avut grijă ca în Muscel să dau bani pentru infrastructură. Numai la Câmpulung am dat 8 miliarde de lei pentru drumuri. Dacă dau, ziceţi că fac bine actualei Puteri, dacă nu dau, se supără cetăţenii. Am avut reproşuri de la consilierii judeţeni din Sudul judeţului că dau prea multe fonduri în Nord. Am încercat şi am dat drumul la un program de dezvoltare a turismului rural, în care este inclus şi Muscelul. Consiliul Judeţean va asigura îndrumarea şi selectarea familiilor care au case pentru a le pune la dispoziţie pentru turism rural, promovarea lor, dezvoltarea rurală (alimentare cu apă, canalizare) pentru desfăşurarea activităţii lor”.

“Nu mai înviem mortul plângând după ARO!”

Alte proiecte expuse de Nicolescu: o pârtie de schi în zona Leaota - Rucăr, posibil una la Voina, plus aducerea unor societăţi care vor să facă producţie de componente auto în zona noastră. “Eu sunt un tip pragmatic. Este cazul să treceţi la dezmorţeală, dacă credeţi de cuviinţă! Trebuie să vă hotărâţi dacă vreţi să câştigăm sau nu conducerea municipiului Câmpulung. Dacă da, atunci trebuie să ne pregătim. Dacă nu, atunci stăm liniştiţi, pentru că ne place în Opoziţie! Actualul primar n-a făcut minuni la Câmpulung şi nici prea multe probleme n-au fost rezolvate dacă s-a produs schimbarea. Voi veni în fiecare lună la Câmpulung şi la Curtea de Argeş să vedem ce avem de făcut”, a continuat Nicolescu.  

El a dat o veste care, dacă ar fi fost auzită de Călin Andrei, l-ar fi făcut să se cutremure: “V-o spun eu de pe acum: proiectul “Parcul Kretzulescu” nu va intra în vigoare mai devreme de 2008, când vor fi alegeri!”                  

Nicolescu a avut ceva de spus şi celor care s-au plâns de decăderea economică: “Haideţi să uităm problema ARO! Am plâns prea mult pentru uzină. Nu mai înviem mortul! Oraşul acesta a existat şi înainte de a fi ARO. Să închidem acest capitol de comentarii şi plângeri!”  

The most visited gambling websites in The UK