Menu
TRAFIC

La serbarea câmpenească de la Mărcuş, liberalii şi-au făcut campanie electorală

  • Written by Evenimentul Muscelean acum 10 ani
  • Hits: 1280

b_400_250_16777215_10_images_2091zece.jpgÎn timp ce Fologea se chinuia să strângă fonduri pentru noua biserică, şeful PNL Câmpulung a împărţit pliante cu “PNL, o echipă pentru Europa”

Cartierul Mărcuş a fost în mare sărbătoare, pentru că, în Duminica Rusaliilor, a fost organizată o serbare câmpenească, al cărei scop a fost strângerea de fonduri pentru ridicarea bisericii. Serbarea a fost organizată chiar în curtea în care urma să fie înălţat noul locaş, iar spectacolul a fost susţinut pe placa de temelie. Alături de mărcuşeni au fost deputaţii Ion Mânzână şi Dragoş Dumitriu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marian Fulga, consilierul judeţean Ion Lucaciuc, cu alte cuvinte, acţiunea a fost iniţiată de Partidul “România Mare”. Dat fiind faptul că manifestarea a fost susţinută şi de către Primărie şi Consiliul Local, prezenţi au fost şi aleşii locali. De această dată, au fost reprezentanţi ai fiecărui partid. Dacă, în ultima vreme, s-a cam tras chiulul la astfel de evenimente, pentru Mărcuş şi-au făcut toţi timp.

Mititei, bere şi multă voie bună, aşa am putea caracteriza, în câteva cuvinte, ceea ce s-a întâmplat la Mărcuş. Debutul programului artistic i-a aparţinut îndrăgitului interpret de muzică populară, Marin Cornea, după care diferite ansambluri folclorice locale şi copiii de la Şcoala de Arte au întreţinut atmosfera. S-au încins hora şi sârba, iar petrecerea a fost la loc de cinste. După ce au fost acordate diplome de excelenţă oamenilor de vază ai Mărcuşului, şi-a făcut apariţia şi primarul Călin Andrei, proaspăt întors din Bulgaria, unde a participat la întâlnirea cu reprezentanţii localităţii Popovo, cu care municipiul nostru urma să se  înfrăţească. 

Deşi scopul acestei acţiuni era unul foarte clar - strângerea de fonduri pentru ridicarea unei biserici în cartierul Mărcuş - politicienii noştri au avut chef de campanie electorală. PNL a împărţit pliante cu programul Campionatului Mondial de Fotbal, evident, cu caracter electoral, sub sigla “PNL, o echipă pentru Europa”. Ce să facem? Nu contează evenimentul şi scopul, important este doar interesul. Campania electorală a început mai devreme! 

 

The most visited gambling websites in The UK